GPS do 2000Kc - pro zacatek…
Dik.
Kup si ji i s jízdním kolem v Mountfieldu ![]()
Diskuse k problému třeba tady:
Nevite prosim nekdo, do kdy ta akce trva?
Jen do zitra, tj. 12.4.
Nikoliv - OD zítřka. Do kdy, nepíšou.
Nevíte někdo, jestli tím “včetně digitální mapy” myslej basemapu, nebo je u toho něco lepšího, jak to vypadá podle obrázku?
Oi pardon, prehlidl jsem se :]. Tim lepe pro potencialni zajemce :]]]
a jak je na tom tenhle pristroj s kvalitou? Rozhoduji se nad koupi nemapoveho (nepotrebuju mapovy) pristroje GPS60. Vim ze tady je jeste darek :o), ale za kazdou cenu kupovat “horsi” se me nechce.
Garmin eTrex Legend je prostě legenda
Mapová GPSka bez větších problémů za provozu. Snad jen trochu více žere baterky (ale když má člověk 4 sady nabíjecích akumulátorů, není problém). Mám jí už skoro rok (jetou, před rokem nově zaizolovanou) a nemohu si ji vynachválit.
Finta bude v tom, ze to bude tutove bez veskereho prislusenstvi - bez kabelu, baterek, nabijecky, drzaku atd. nevim co vsechno prislusenstvi muze obsahovat “puvodni” baleni :))))
me prijde, ze ani u orig prodejce, toho moc nepridaji :))) tipuju, ze to bude normalne garmin ve skatulce s mapsource cd a kablikem. nabijecku na tuzkovky a drzak jsem teda jeste nikdy k nicemu nedostal :))
V originálním příslušenství je stejně jen kabel, poutko a návod. Držák na kolo, baterky a nabíječku si musel každy kupovat extra. No chtělo by to alespoň ten držák na kolo, když se to prodává s kolem.
Ted jsem byl v Moutfieldu a tam mi rekli nasledujici:
Ke kezdemu kolu, mimo detskych, samotny Etrex Legend bez datoveho kabelu a bez podrobnejsi mapy - jen basemap EU.
Navic lze dokoupit sadu TOPO50+datovy kabel za 1495 Kč a drzak na kolo za 399 Kc.
hmm… kdyby zbytečně nezvyšovali cenu gps tim bicyklem co k tomu dávaj a prodávali mapy s kabelem i samostatně, tak by to asi bylo ještě zajímavější
Kdo ma zkusenost - je k necemu dobra BAsemap EU sama o sobe?
jestli je tam ta samá co ve vistě, tak na území čr nic moc. Jinde netušim.
Tak na emailový dotaz mi napsali, že je v tom, cituji "…Dále je v přístroji předehrána mapa České Republiky o velikosti 8 MB. Jedná se o mapu odpovídající papírové mapě o měřítku 1:50 000, tato je však okleštěna od některých bodů zájmu, dále například vrstevnic, některých komunikací a to tak, aby měla již dříve zmíněnou velikost 8 MB a vešla se celá do paměti přístroje…"
Podle mých info by to měla být “dost okleštěná” verze té Topo, co by měla co nevidět být vydána. ( okleštěnost vyplývá z té malé paměti přístroje )
Tak tu mapu prodávají samostatně. 1490,- s DPH, dvě registrační čísla, kromě topo50 je u toho i ořezaná 8MB verze plus sériový kabel.