koupim

GPS do 2000Kc - pro zacatek… :slight_smile: Dik.

Kup si ji i s jízdním kolem v Mountfieldu :slight_smile:

Diskuse k problému třeba tady:

A to se vyplati :slight_smile:

http://www.mountfield.cz/jazyky/cz/akce/navigace_zdarma/GPS-plakat_01.jpg

Nevite prosim nekdo, do kdy ta akce trva?

Jen do zitra, tj. 12.4.

Nikoliv - OD zítřka. Do kdy, nepíšou.

Nevíte někdo, jestli tím “včetně digitální mapy” myslej basemapu, nebo je u toho něco lepšího, jak to vypadá podle obrázku?

Oi pardon, prehlidl jsem se :]. Tim lepe pro potencialni zajemce :]]]

a jak je na tom tenhle pristroj s kvalitou? Rozhoduji se nad koupi nemapoveho (nepotrebuju mapovy) pristroje GPS60. Vim ze tady je jeste darek :o), ale za kazdou cenu kupovat “horsi” se me nechce.

Garmin eTrex Legend je prostě legenda :wink: Mapová GPSka bez větších problémů za provozu. Snad jen trochu více žere baterky (ale když má člověk 4 sady nabíjecích akumulátorů, není problém). Mám jí už skoro rok (jetou, před rokem nově zaizolovanou) a nemohu si ji vynachválit.

Finta bude v tom, ze to bude tutove bez veskereho prislusenstvi - bez kabelu, baterek, nabijecky, drzaku atd. nevim co vsechno prislusenstvi muze obsahovat “puvodni” baleni :))))

me prijde, ze ani u orig prodejce, toho moc nepridaji :))) tipuju, ze to bude normalne garmin ve skatulce s mapsource cd a kablikem. nabijecku na tuzkovky a drzak jsem teda jeste nikdy k nicemu nedostal :))

V originálním příslušenství je stejně jen kabel, poutko a návod. Držák na kolo, baterky a nabíječku si musel každy kupovat extra. No chtělo by to alespoň ten držák na kolo, když se to prodává s kolem.

Ted jsem byl v Moutfieldu a tam mi rekli nasledujici:
Ke kezdemu kolu, mimo detskych, samotny Etrex Legend bez datoveho kabelu a bez podrobnejsi mapy - jen basemap EU.
Navic lze dokoupit sadu TOPO50+datovy kabel za 1495 Kč a drzak na kolo za 399 Kc.

hmm… kdyby zbytečně nezvyšovali cenu gps tim bicyklem co k tomu dávaj a prodávali mapy s kabelem i samostatně, tak by to asi bylo ještě zajímavější

Kdo ma zkusenost - je k necemu dobra BAsemap EU sama o sobe?

jestli je tam ta samá co ve vistě, tak na území čr nic moc. Jinde netušim.

Tak na emailový dotaz mi napsali, že je v tom, cituji "…Dále je v přístroji předehrána mapa České Republiky o velikosti 8 MB. Jedná se o mapu odpovídající papírové mapě o měřítku 1:50 000, tato je však okleštěna od některých bodů zájmu, dále například vrstevnic, některých komunikací a to tak, aby měla již dříve zmíněnou velikost 8 MB a vešla se celá do paměti přístroje…"

Podle mých info by to měla být “dost okleštěná” verze té Topo, co by měla co nevidět být vydána. ( okleštěnost vyplývá z té malé paměti přístroje )

Tak tu mapu prodávají samostatně. 1490,- s DPH, dvě registrační čísla, kromě topo50 je u toho i ořezaná 8MB verze plus sériový kabel.