Kouření a geocaching škodí zdraví!!!

Už několik dní hledám odvahu založit toto vlákno s dotazem - neškodí GC zdraví, zdravému rozumu atp.? Jak všichni zvládáte zaměstnání, údržbu rodinného sídla a kešování?
Poslední dobou zjišťuji, že nestíhám vůbec nic! Chtěl bych GC zrušit, ale kde začít???
V okolí mého bydliště mě všichni kačeři znají, tam si škodit netroufám, ale uvažuji o likvidaci všech keší směrem od východu (západu) ČR, ale nutně potřebuji pomoc někoho, kdo má podobný problém. :smiley:
Směle popište váš "harmonogram prací", třeba se zoufalci jako jsem já maličko přiučí! Dík. :stuck_out_tongue:
Na obrázku je pětiletý králík Ferda, kterému slibuji už rok výběh, no ale prostě není čas?!?! :frowning:

Nejsi první, kdo má problém ([cache]GCXQ16[/cache]). Málokdo našel cestu zpátky B)

No to je přesně ONO. Dandra to tam má, to jsem tím chtěl říci. Není co dodat. Jednou bude moje, návratu ale není…

Dobrý den, prosím pište, nápadům se meze nekladou.
Jenom chci dodat pro ty, co mě znají: ten binec vedle Ferdy je opravdu RÁKOS!!!

Pocit že není čas na nic jsem měl ještě před tím, než jsme se s manželkou začali GC zabývat. Mám rozplánováno snad 30 projektů rozsahem větších (někdy i podstatně) než je výběh pro králíka. Kdykoliv jeden doděláme, přibudou 3-4 nové ;o). Nicméně, to bylo ještě před GC, takže to je jen přehnanými požadavky.

Pokud máš problém, že máš pocit, že nestihneš ani ten výběh, tak se zamysli nad tím, zda využíváš času efektivně. Spousta lidí kteří si stejně jako ty stěžují že nic nestíhají totiž:

1/ Kouří 2 krabičky cigaret denně (40 x 5 minut x 30 dní = 100 hodin promrhaného času)

2/ Čumí na bednu - jsou závislí na seriálech, kopiích filmů na DVD, stupidních soutěžních pořadech apod. - pouhá 1 hodina takto stráveného času denně = 30 hodin měsíčně.

3/ Spí na nekvalitní matraci a tím si prodlužuje dobu spánku (zbytečně) o další hodinu denně = 30 hodin měsíčně zbytečně prospaných

4/ Chodí do hospody 4x do měsíce (vždy v pátek). Nejen že tam prosedí 10 hodin, ale následující den je dalších nejméně 6 k nepoužití, takže 16x4 = 64 hodin měsíčně

Člověk, který by spadnul pod všechny 4 tyto body by promrhal měsíčně přes 220 hodin, což je jeden a čtvrt měsíční pracovní doby a takových nebude v ČR málo.

I kdybys netrpěl ani jedním z bodů, najde se tucet dalších příležitostí jak čas ušetřit a reorganizovat. A věř mi, že vím o čem mluvím - kdysi jsem po dobu několika let fungoval tak, že jsem měl hlavní pracovní poměr, 2 vedlejšáky, k tomu jsem vedl 3 zájmové kroužky, dálkově studoval ČVUT a podnikal na živnosťák. Dokázal jsem si při tom najít čas i na modelařinu a dokonce jsem zvládal i čučet na bednu (což jsem už dokázal dneska téměř zcela odbourat).

Hm, musím se asi nad sebou opravdu zamyslet.
Ad 1 a 2, pohoda. Bod 3 a 4, to už je oříšek, zvlášť tedy bod 4!!! Díkes! :smiley:

a ze které jsi planety ? :smiley:

To není tak docela pravda, kouřit můžeš v práci, sledovat televizi v hospodě, chce to jen zvládat víc věcí naráz, navíc, když piješ s mírou, po mírné opici se naopak spí lépe než na kvalitní matraci, tudíž, vstáváš sice až v poledne, zatio plně fit.
Je.

Ještě že mě čas šetří aspoň bod 2. I když s bodem 4 se nedá tak úplně souhlasit. Když to člověk nepřežene, tak je to lepší než prášky na spaní. No a 10h, to už je pořádná šichta. To možná tak před 15 lety

To nebude vůbec snadný. Musíš si stanovit jednoduchý cíl a ten prostě splnit a pak se na GC vykašlat. Myslím, že ideální cíl je Najít všechny kešky v ČR. Pak v klidu zakonči GC dráhu :slight_smile:

Supr ! A nedaleko bydliště mám Německo :smiley:

To by se musely prestat zakladat nove :slight_smile: Pripomina mi to kamarada co se snazi shlednout cele IMDB top 250 :smiley:

Nedávno jsem přenášel pár keší do Legenda a přítulka měla asi něco dost důležitýho na srdci. Prej jestli se jí můžu věnovat, nebo jestli si radši budu hrát s tou džípíeskou… :slight_smile: Zavrčel jsem něco o možnosti B a prů…r byl na světě. Takže nevim, jak je to s tou zdravíprospěšností tohohle koníčka :wink: A žehlim a žehlim… :smiley:

To mi (bohužel) něco dost připomíná :wink:

Známá psychiatrička mi nedávno prozradila, že GC je na oficielním seznamu gamblerských závislostí.

To jako opravdu? :slight_smile:

Už delší dobu razím zásadu, že je dobré si pamatovat poslední větu, co žena říkala :smiley:

Závislost je hrozné svinstvo. Nejhorší je, když člověk (rozuměj kačer) jede na důležitou schůzku (práci a pod.) a to na čas nebo se zpožděním (způsobeno samozřejmě hledaním už opravdu té poslední kešky před odjezdem) a po cestě mu TomTom vesele cinká neodlovené kešky v okolí pár set metrů. Ještě nedávno jsem nedokázala pochopit co kuřáka nutí stále zapalovat tu smradlavou věc :slight_smile:
Jediná léčba je nechat si od někoho úplně cizího (ideálně z druhé strany planety) změnit heslo na gc.com a nastavit v prohlížeči blokování serveru obsahujících slovo gc a pod.

Také se vám stává, že jdete třeba po lese (nehledáte, opravdu se jen procházíte) a najednou uvidíte "úplně jasnou" skrýš, kde musí opravud něco být? Odoláte nebo to zkusíte, co kdyby náhodou? :smiley:

Nemluvte mi o závislosti. Právě jsem nerozlouskl jednu mysterku, přesto jdu spát!
HOWGH

No super to se mi stava taky tak aspon vidim ze nejsem sam :smiley: