Zdravím všechny,
mám prosbičku. chtěl bych založit keš v okolí Prahy, ale už jsem viděl, že se prodávají velké ammoboxy, ale bohužel ted to nemůžu nikde najít. Nemá někdo odkaz na nějaký shop? Mockrát děkuji
PS: omlouvám se za anonymitu, ale pražství kačeři by mě mohli odhalit a to nechci
Jednoduchá rada, prolézat armyshopy. Nedá se říci kde mají a kde ne, je to totiž položka co se nemusí moc ohřát. Případně se v nějakém domluvit. Z dobrých je na Palmovce kousek od metra, pak jeden co měl kaslíky je kousek nad metrem Kobylisy nad krámem jim vysela japonská vlajka.
Taky se mi zda divny, panty na dlouhe strane. S ammoboxy je problem, kdyz se od posledniho zavreni ochladi, pak v nem vznikne podtlak a je treba rvat za viko hrubou silou, nejsem si jisty, jestli by tenhle sel otevrit.
Jnak jsem zrovna kontroloval svoje Beasts of the Maze Castle, dve piksly z peti jsou ammoboxy a po sesti letech stale v pohode (no je fakt ze i ty ostatni - Rubbermaid, Tesco L&L jsou ok, jsou to vesmes suche ukryty v piskovcich). Zajimavejsi bude, kdy prorezne [cache]GCNGFZ[/cache], po ctyrech letech pravidelnych zaplav vypadal ammobox takhle:
Přebíjecí centrum Anděl - náboje, Praha 8, Braunerova 19, Tel: 284 841 135, 608 889 128.
Omezená otevírací doba, myslím od 12:00 do 16:00
jednotná cena malý nebo větší 350,-