Krabice pro cache velikosti regular?

Zdravím,

chtěl bych postupně založit pár cache na místech, které mám rád a která by mohla být atraktivní i pro další, jednu cache mám už zveřejněnou, další rozdělané. Protože sám chodím po keškách s prckem, preferuji větší krabice, kam se vejde spousty hračiček atd. Nicméně originální krabička Lock and Lock stojí ve své cca 2 litrové verzi cca 180 Kč, což při větším počtu cache leze do peněz, které raději dám do úvodní náplně. Tesco alternativa krabic L&L je levnější, ale méně kvalitní.

Nemáte nějaký tip na jiný obal pro 2–4 litry, který by byl vhodný a šlo by jej pořídit bez náplně (tj. třeba bez anabolik, pracího prášku, hnojiva atd.) za menší peníz? Hledal jsem sám ve wiki, rychle i tu ve fóru, na webu, ale nic moc jsem nenašel.

mrkni se do kuchynskych potreb, kuchynskeho oddeleni v obi, supermarketu … urcite tam najdes plastove "predchudkyne" locklocku - tj plastova krabiccka s vickem, ktere je takove to "nacvakavaci" bez pacicek. cena bude dle velikosti cca od 30 do 70 kc.

Na krabici se šetřit nevyplácí. Druhá nejhorší věc po úplném odcizení je vlhkost uvnitř - za rozmočený logbook, travelbug nebo další věci tě nikdo nepochválí. Já bych zůstal u 2l verze LnL (btw: i to Tesco je v pohodě).

Na tom moc neušetříš, dříve či později začne obsah vlhnout a ty stejně koupíš lock&lock.

A až keška doslouží a ty ji archivuješ, budeš mít krabku třeba na svačinu. Opravdu! Viděl jsem v lese na odpočivadle sedět rodinku, na stole lock&lock a nechtěl jsem dětem věřit, že GPS ukazuje ještě 150 metrů.

Strávil jsem v těchto odděleních už několik hodin =) A většina těchto krabiček je naprd, tj. při promáčknutí boku netěsní či se víčko uvolní. Jediné rozumnější byly v Globusu válce na chipsy, které měly gumové víčko.

Ale např. GCX23Y - Gabreta je ve válcové plastové dóze se šroubovacím víčkem a vlhkost uvnitř IMHO nebyla. Takže jako správný skrblík hledám možné alternativy a je možné, že nakonec skončím stejně u L&L či Tesco.

=) Při přípravě cache jsem byl nešikovný a maskovací kámen mi upadl na krabičku tak, že mám krabku na svačinu ještě před zveřejněním. =)

:slight_smile:
no nesmis na ne hazet sutry, aby se nemackal bok. :slight_smile:
samo ze locky jsou nej, nic netesni tak, jako vicko s gumou, pricvakle packama.
ale jeste před rokem, byla drtiva vetsina potravinovych pixel ty klasicke a nebylo to nijak desive. ono pokud to nehodis rovnou do potoka, něco taky vydrzi.
jinak locklock je samozrejme jina liga :wink:

Krome L&L jsou jeste dobre piksly se sirokou mekkou gumou okolo vicka. U dvou starych cachi mam piksly Rubbermaid url=http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=ebc1744d-a662-4b69-8d5d-55e54395f3f3&IID=2a4529a4-2d8b-4242-979b-73656c45db3a[/url], url=http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=579a286f-221b-4016-bfab-e8a67fd4ccb1&IID=2a5f3eb1-c580-4348-8196-3dcf099dd738[/url], podobne jsem videl prodavat v Hypernove, videno treba na [cache]GC106XF[/cache].