Zdravim
V Tescu v Kralupech nad Vltavou jsem narazil na nabídku dóz o objemu 0,7L a 1,0L za 30Kč!!!Rozměry 0,7 l 14x9x9 cm.Rozměry 1,0L 14x9x12 cm. Jedná se o typ LOCK LOCK
Myškin
Neni to spis klip fresh (napodobenina lock&locku)? Ten totiz Tesco prodava. Zrovna vcera jsem tam koupil 0,67 l nadoby asi za 45 Kc.
Pro zájemce bych přidal i foto,ale nešlo mi ho sem přidat.Možná se jedná o napodobeninu,ale jistě poslouží stejně.
Nejsou špatné, ale jdou hůře otvírat (tak nejak ztuha), materiál je křehčí, nevydrží tak dlouho, ale cena je zajímavá a ve finále při porovnání ceny a trvanlivosti to možná vyjde skoro stejně. Pár jsem jich zkusil, pár drží, pár už vyměnil.
U napodobenin je životnost přímo uměrná ceně, bohužel
Navíc tu máme za chvilku zimu a mráz těmto krabičkám celkem pomůže zkrátit životnost. Už jsem viděl spoustu ulomených otvírání, ale u originálu ještě ne.
Prosim presunout do spravneho fora (Obecne). A kdyz je rec o L&L a klonech - nevidel jste nekdo v Praze valcovy L&L, kterym by se dala nahradit piksla od Granka / instantniho caje? Zanedlouho se chystam obnovit [cache]GCPC9J[/cache] a klasicka hranata piksla se do te skryse nevejde.
haggaeus: tu jsem zatím naživo viděl jen v Rakousku. Možná na netu ? all: slušný výběr : http://www.domaci-potreby.com/katalog.php?pmi=169
No válcové (obdoba zmiňovaného Granka a pod.) jsem rozhodně viděl, ale teď nevém přesně kde
Ale předpokládám, že tam, kde jsem kupoval klasické, takže Hypernova Nové Butovice nebo Globus Zličín. Ale bohužel mám hlavu děravou, ale zahlédl jsem je určitě.
ja jsem napodobeniny L&L videla v kotve na nam. republiky v domacich potrebach (myslim, ze ve druhem patre) a mam pocit, ze meli i valcove
Případně jsou ještě tady http://www.vsedobytu.cz/kuchyne/dozy-a-nadoby/potravinove-boxy/nastr-40
Válcové Lock&Lock (nebo něco na ten způsob) jsem viděl v Hypernově v Mladé Boleslavi.
Kupuji je v domácích potřebách na Budějovické, v pasáži při východu z Metra…
Pripadne hodne krabicek ted maji v Globusu na Cernaku (i valcove)
Zcela jsitě je mají v Globusu v Plzni, včera jsem si je zrovna přeměřoval…
Nyní mají akci v jihlavské Hypernově, mají tam sady 3, 4 a 7 krabiček Lock and Lock, ale bohuzel jedna vyjde na 100,-
V Plzni jsem nekolik ruzne velkych valcovych L&L videl v Electroworldu u Tesca na Rokycansky, docela me to prekvapilo. Uz mam jednu pouzitou na [cache]GC18V5Z[/cache].
V Globusu je myslím maj, ale vyděl jsem jich hodně (různých) ve Scontu Černý most (byly schované v koutku …
).