Ahoj, treba se to nekomu bude hodit, vcera jsem nahodou v Plusu objevil sadu tri velkych krabic jako Lock&Lock. Jsou opravdu velke a tri stoji 99,- super cena. Na prvni omak zavirani nejde tak krasne hladce jako u originalu, ale jinak pekne provedeni, nevypadaji spatne. Navic za tu cenu…jsem zvedavej, jak se osvedci. Tak vyrazte, treba je jeste nekde maji. V Jicine meli posledni 2-3 sady.
Udelal jsem jeste fotku pro orientaci. Krabky i s odstupem hodnotim jako super kauf
Jedna uz je umistena na Menhiru, myslim, ze se osvedci. Objem maji 3,2 2 a 1 litr
Bohužel z vlastní zkušenosti musím říci, že se neosvědčí. Minimálně první mrazy znamenají jejich konec. Viz log a foto z jedné mojí cache:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=77c19a62-6d9b-476b-a03a-86e65026d32f
I když originální Lock Lock krabice, kterou jsem tam pak umístil, měla životnost ještě mnohem kratší - někdo ji ukradl ![]()
no já bych je už taky nekoupil - špatně se zavírají, těsnění spíš překáží a u jedné ze dvou které jsem koupil praskl do půlky ten zavírací klip /hned doma/.
druhá je ještě někde v lese, tak čekám až se někdo ozve…
Já jednu mám na keši v Maršíkově. Zatím drží. Při zaklapávání a odklapávání je u této krabičky nutné v místě klipu na víčko zatlačit, pak to funguje a odlomení asi nehrozí.
Tak už jen čekám, až některý kačer zabere při otvírání víc svaly než mozkem - a bude po krabičcce. ![]()
Naštěstí ta Maršíkovská je multina, takže zřejmě díky potřebě o něco vyššího kačerova IQ na dohledání schránky (oproti traditionálce), se to projevuje i tím, že krabička zatím stále funguje ![]()
Není to poprvé, co tu akci v Plusu mají, tehdy jsem taky koupil. Musím říct, že cena odpovídá kvalitě. Zavírání je takový hrozně humpolácký. Příště si radši připlatím.