Chomutov - Baumax, Globus
to junet: tak s tohoto setu ma samolepku jen ta nejvetsi a obe nalepky bez problemu.
to Mafi5bj: nejaka akce to musi byt, protoze v regalu je normalni cena za tento set 239kc a hred prez ulicku byli naskladane na sobe(jen tento set) s cenou 199kc jako akce ;)
Jinak potvrzuji, ze v Globusu v Usti n. Labem jich je asi cca 8-10 na vyber a ceny o malinko vetsi nez v Baumaxu.
Ja kupoval v Baumaxu v Chomutove. Nejvetsi vyber co jsem zatim videl. Fakt jsem je nepocital, ale odhaduju tak na min. 15 druhu :))
I v Jihlavě mohu potvrdit výskyt - Baumax - 199,- , Tesco mají o něco dražší, ale zase větší výběr…
V Pardubicích - Globus, OBI, Hypernova. Asi i další obchody, ale nevím jistě. V každém mají něco jiného (tvary a objemy), některé klasické typy stejné. Všechno orig. L&L, ty samolepky jsou dolů parádně. Nikde jsem neviděl kompletní sadu/nabídku, škoda. Krabičky to jsou ale super.[Y]
sice ne originály LnL, ale já je používám s ezoposem bez problému. Vamberk na náměstí železářství+hračky. Paní je ochotna objednat nám cokoli, možná se jí zeptám i na originál LnL - beztak to kupuje jen kvuli me, werkimu a ezoposovi:)
Brno: ráno jsem kupoval dvě originálky v Marku, mají teď na ně nějakou slevu (na některé). Neoriginál prodává Tesco v Avionu.
V Makru mají dokonce nějaký set 7 krabiček: jedna obří, v její jedné polovině dvě menší (na sobe) a v druhé čtyři malinké (2x2). Asi za 550,- bez daně :). Ideální balení pro geo-rodiny ;).
Z Makra ten menší set máme, taky jsem tam viděl 9l pixlu, ale tu manželka neschválila. [:(]
Tuším, že v Brně je nejlepší Globus co se týká těchto škatulí [:)]
Nezkoušel jste někdo http://www.kuchynskepotreby.cz/kategorie.php?id=105&sort=poradi&page=&zobrazit=katalog i ceny mi přijdou přijatelné. Prodejnu mají i na Milady Horákové 43, Praha 7. Ceny na krámu neznám.
České Budějovice
Dnes jsem koupil v OBI v Českých Budějovicích sadu 3 krabiček LOCK&LOCK (2,3l + 1,0l + 360ml) za 289,- Kč. Dále tam mají výběr asi 15 různých velikostí až do objemu 6,5l.. :o)
Baumax Zlin
Jeste jsem se dival v Tesco Zlin a meli tam nahrazky techto doz, Zdalo se mi, ze moc netesni, ale chce to vyzkouset. Vyber dobrej za dobrou cenu, asi zkusim takovou stojatou. Hodi se mi do pripravovaneho ukrytu ![]()
Brno-Židenice: domácí potřeby Strašil, Stará Osada,vedle Alberta
Baumax - Most: original Lock&Lock 350ml za krasnych 19,-
Dnes koupeny Lock&lock 350ml za 19,90 v Praze ve štěrboholském Intersparu. Větší za dobrou cenu jsem tam bohužel nezaregistroval.
Ve kterémkoliv Intersparu mají malé L&L za 19,90. A zřejmě to bude akce dodavatele, neboť totéž je i v jiných obchodech. Nicméně už asi dva týdny, takže předpokládám, že akce brzy skončí.
Brno - kralov pole - domaci potreby U Zouzelky
Lock&lock dnes v Brnenskem OBI, velikost small 350ml, cena 18,-Kc/kus
Díky za info a cena?
Brno - "staré" tesco Dornych…Lock’n’lock krabičky všech velikostí, ceny se pohybují okolo stovky, záleží na balení a velikosti…
Pokud by někdo chtěl, můžu nabídnou dvě nové, nepoužíte Lock’n’lock krabičky o objemu 140ml(větší micro)…potřeboval jsem přesnou velikost a bohužel měli jen balení po čtyřech, takže jednu použiji, jednu mám jako náhradní a dvě nabízím ostatním
Málo. Nech si raději všechny…