Krabičky - pérovky

Našel jsem eshop kde mají rozmanité krabičky a také stále více oblíbené pérovky… tak se chci podělit

zajímavý je například i šroub-krabička nebo ta baterie v sekci schovávačky :wink:

ty schovávačky jsou fakt dobrý
:slight_smile: dík za tip

Mne by zvědavku zvědavou aj zaujímalo, copa tys tam na tom shopu hledál… :D:D:D

to ale asi nemyslej na schovavani logbooku co? :smiley:

já jsem asi úplně hloupý, ale čo vy si představujete pod takým slovom "pérovky", Kefalín?

jj, zajimave :wink:

Říká se tomu "Click-clack" krabičky a poslední dobou je to oblíbený reklamní produkt.
Kovová krabička, otvírá ze zatlačením víčka, uvnitř bývají kokina.
Jen asi nebude vodotěsná.

radims: Cože bývá uvnitř??

Kokino - Ty nevíš, co to je?! Přece dětské bombóny. Koko, ne? Tedy kokina je hodně koko bonbónů :smiley:
Se to používalo víc na Moravě, než v Čechách :wink:

Kokino je prostě kokino. Cokoliv sladkého: oplatky, bonbóny, sušenky.
Prostě "cukrovinky".

johny_r měl asi smutný dětství no, když nezná kokínko… :stuck_out_tongue:

Tak to jsme asi byli dva … když jsem poprvé četl kok-něco chtěl jsem vás upozornit že ten eshop je o něčem jiným :smiley: ( i když přiznám se že celý jsem ho neprolezl tak kdo ví…) aspoň že teď už vím co že to vlastně je … :smiley:

Co kokina být já vědět, ale nechápat ta krabička… Nemátě někdo pls obrázek? :smiley:

tedy - snad je to ono …
Jestli je budete někdo kupovat, dejte si trochu záležet a vyberte nějaký míň nápadný motiv, jestli máte rádi kytičky, zkuste to jednou přežít bez nich, náhodný nález té pixly by mohl vyvolat … no kdovíco :slight_smile:

Já teda nevím, ale u nás na severu se kokino říká dětskému trusu :smiley:

No a U NÁS na severu se kokina taky říká sladkostem, ze kterých se pak ty vaše "kokina" tvoří.
:smiley: :smiley: :smiley:

rebel: to je spíše kakino, ne? :slight_smile:
No přiznám se, že kokino jsem taky nikdá neslyšel, koka ale jo :stuck_out_tongue:

Tak mě tento příspěvek inspiroval k prohledání netu a ani jsem netušil jaké možnosti v geocachingu skýtají kuřácké potřeby :smiley:

http://www.grow-up.cz/cs/shop/kuracke-potreby/krabicky
http://www.kuracke-potreby.cz/index.php?main_page=index&cPath=40_45

Asi půjdu překontrolvoat plechovky od piva, jestli v nich není cigareta. Jako tématická keška u pivovaru naprosto geniální :smiley:

Minas: kde žiješ, že neznaš kokina?? :D:D vidim, že tě musim poučit