Když se tu kdysi rozebíralo, že někdo ukradl ammobox a nahradil ho obyčejnou krabičkou, tak jsem kroutil hlavou.
Ale že už i tohle někomu stojí za to, už vůbec nechápu - na keši [cache]GC1E7HD[/cache] "Flat Eric" by Shogo (Praha) někdo mezi 20.7. 9h a 23.7. 6h vyměnil lékovku se širokým hrdlem a s geonálepkou za obyčejnou lékovku bez označení a s úzkým hrdlem, takže vyjmout logbook je trochu větší práce. Nejdřív jsem nadával na ownera, proč nevybral lepší schránku, ale pak jsem objevil tento log a tam je nafocena úplně jiná schránka.
Hm,
byli jsme tam s Lávou včera (22.7.) kolem půl šesté odpoledne. Jestli měla krabička samolepku nebo jsem si nevšiml. Nicméně hrdlo bylo široké ,na 2 prsty´´, takže předpokládám, že to byla ta široká…
Jo a samozřejmě, my jsme ji nevyměnili…
A nemohlo se stát, že původní byla poškozená a tak ji některý kačer vyměnil tím, co měl u sebe? Nezdá se mi, že by zrovna lékovka byla těžko sehnatlná škatulka, kterou by někdo musel krást na jiné keši.
No, teď mně ještě napadlo, když tak koukám s lupou na tu fotku schránky, že je to jen mou šikmookostí a i ta schránka na fotce má vlastně menší víčko, než se mi původně zdálo… a tím pádem ji nikdo asi nevyměnil B)