Krasne Vianoce

Mili geokolegovia, geokolegyne a geodeti, zelame Vam krasne Vianoce, bohateho geojeziska a hlavne vela zdravia do dalsieho georoku :)))

Svorným geočtyřhlasem se připojujeme ke geopřání Šamana a Peťulky!

Záplavu geo- i normálních dárků (a doufejme že i nějakých Vánočních/Novoročních kešek), veselou geomysl, obligátní geozdravíčko a správně navigující šipku na displeji

přejí M+P+A+E

PS: A buďte opatrní při georadovánkách!

Take vsem preji pekne geovanoce a vse nej do noveho georoku!

I já se připojuji k přání, přeji všem geokolegům šťastné a veselé Vánoce, krásné užití svátků a samozřejmě i Nový rok a přeji, aby byl minimálně stejně geopěkný jako byl pro mě ten letošní… No ještě hodinku a mám za sebou poslední pracovní den v tomto roce, ale nikoli geopracovní, tak se všichni mějte moc krásně.

Také přeji všem jen to nejlepší a ať Vám Ježíšek něco hezkého naježí…

Presnejsie prosim o 4 cache do konca roka, aby sa splnili moje slova o 1100 do konca roka :-)

Preji vsem, kteri patri do teto komunity a nebo s nami sympatizuji bohate Vanoce, hodne stesti a pohody do Noveho roku a predvsim pevne zdravi abychom mohli v nadchazejicim roce uskutecnit hodne a hodne vyletu za sipkou !!!

Za sebe a svoji geopritelkyni preji vsem kolegum krasne Vanoce s nejakou peknou keskou pod stromeckem a do Noveho Roku kvantum novych napaditych kesek na nadhernych mistech, mnozstvi hezkych nalezu, co nejmene bolestnych DNF a hodne FTF tem, kterym na tom zalezi :slight_smile: (nebudu nikoho jmenovat, vsichni vime o koho jde :slight_smile:

A at vam Jezisek najezi minimalne baterky do GPS, kdyz uz ne rovnou novy pristroj se SiRF III cipsetem :slight_smile:

Petr + Gabi

Ahoj vsichni, preji krasne, klidne vanoce plne pohody, radost z “jeziska” a hodne spokojenosti, zdravi, stesti v roce 2006, at probiha podle vasich prani a nejen tento rok.

Vazeni a mili geokolegove, prejeme vam klidne Vanoce a hodne uspesny novy rok. At vam jsou satelity priznive nakloneny a sipky ukazuji vzdy jen spravnou cestu.

Cožéééééé??? Vánoce??? To už zasejc budou vánoce??? A kolikátého to vlastně je ??? Ale to je vlastně jedno!!!

Takže všem kačerům, kačerkám, kačerátkám, jejich rodinám a blízkým a i těm všem co jim je tato hra blízká a vlastně i těm co jim jsme šumák, takže Fšem: přeji, hodně pohody, klidu a lásky a hlavně těm kačerátkům přeji, ať již je to Ježišek, Santa či Děda mráz ať mají signál jako hrom, baterky nabitý, šipku neomylnou a hlavně ten správný waintoint právě s tím Vaším vánočním stromečkem. A ten plný pytel dárků co nesou, ať nesou pro každého z VÁS !!!

P.S.: K Novému roku Vám popřeji až později, na to je čas, ten je až za měsíc. No a ještě, že jsme letos měli kliku a Nový rok zasejc nevyšel na pátek. Protože Nový rok v pátek a třináctého k tomu, to by bylo opravdu nalevačku.

Take preji hezke svatky a necht vas provazi signal. :-)))

Michal

Kdyz jsem si pred rokem mel neco prat k Vanocum, nenapadlo mne jeste, ze by geocaching mohl byt jednim takovym pranim, i kdyz jsem se ho pasivne castecne ucastnil. Behem roku jsem se ale rozhodl stat novym clenem velke georodiny. Geocaching mi brzy prinesl tolik pozitivniho, ze dnes je mym hlavnim vanocnim pranim, aby se cesky geocaching nezhroutil pod vahou ceske malosti. Jsem optimista a verim, ze nam nikdo nebude tohoto americkeho brouka vyhanet z hlavy…

Preju vsem hodne (geo)uspechu a novych napadu na dalsi geodobrodruzstvi.

Geosvěžest, geonápady, intenzivní geozážitky, a hlavně, abychom se ve zdraví celý příští rok potkávali pod našimi geoslunci. To všechno Vám i sobě přeje georodinou adoptované geomládě.

I ja vam vsem, co se kolem tohohle blazneni pohybujete se mnou, preju klidny a pohodovy Vanoce a do novyho roku hlavne zdravi, nejakou tu radost, pohodu, stesti a i nejaky ty penizky ale hlavne cistou oblohu s vzdy aspon nejmin tisicovkou viditelnych satelitu soucasne nad hlavou !!!
doktor

Štěstí, zdraví, klid a vánoční pohodu všem geopostiženým. Ať družice každému ukazují vždy tu správnou cestu a přináší jen to nej… do dalšího georoku. To všem přeje rodinka geozelenáčů A + T + I + P.

Přejeme všem geokolegům klidné a příjemné prožití Vánočních svátků. Do Nového roku přejeme všem pevné zdraví, plno úspěchů a spokojenosti.

Hezké Vánoce a do roku 2006 přejeme fšem jen to nej(lepší), hlavně samou radost a žádnou starost nejen při GC.

aj Groundspeak sa pridava:
http://www.groundspeak.com/media/ice.htm