Kritika keše

Ahoj.
Dneska sem si zajel na keš která mě velice zklamala svým provedením (autorova druhá, ještě horší než ta první). Kritizujete keše v logu? Nebo to třeba odbýváte větou: Dík za bod?

Ano, pokud se mi na keši něco líbí, napíšu to do logu, pokud se mi na ní něco nelíbí, postupuju stejně :slight_smile: Myslím, že pro autora by takový log měl sloužit k zamyšlení, jak dál s danou keší, respektive hlavně, co změnit při zakládání další keše. Logy typu "Díky za bod" jsou celkem k ničemu.

Samozřejmě napíši co se mi nelíbí a protože jsem slušný :wink: , tak mu poděkuji aspoň za ten bod, když už není za co jiného. U některého autora to pomůže a keš přemístí, upraví, prostě dá do pořádku např. [cache]GC1K3K8[/cache], ale spoustě je to jedno - viz [cache]GC17GBV[/cache]

I my kritizujem v logu. Kdyz kes nestoji za nic, tak si nic jineho nezaslouzi. Trochu prace si se zalozenim muze dat snad kazdy.

JJ urcite to tam napis. Pokud se takove logy objevi od vice lidi, autor by se mel nad tim zamyslet. Je jasny, ze se vsem nebude libit to same, ale pokud jich bude hodne je to duvod ke zmene.

Ano, semtam kritizuji, ale obcas nechapu, proc nekdo napr. kritizuje kes u rafinerky, že to tam smrdi…

Třeba to není kritika, ale jen holé konstatování :smiley:

jo když se mi cache nelíbi tak to do logu nějak konstruktivně napíšu ale nema cenu logy stylu tahle cache stoji za Ho***, ani jed díky za bod, když se mi nelíbí tak musim napsat proč..