Dnes mne poměrně pobavilo menší klopýtnutí kolegy s nickem tchibo35 o kterém jsem se dočetl v listingu jeho nové kešky [cache]GC1M77V[/cache] a které vyřešil opravdu obdivuhodným způsobem za což si získal jistě nejen můj obdiv
Máte někdo podobnou zkušenost nebo zajímavý zážitek, ať už jako owner při zakládání či jako lovec FTF v roli nedobrovolného betatestera ? Co mimořádného krom běžných prožitků při lovu FTF vás potkalo ? 11 kačerů/teamů najednou zalogovaných jako FTF je zatím asi rekord, nebo ne ? Sem se zážitky …
po jednom třebíčském eventu (kuličky) jsem rozdal listingy a bylo fajn sledovat bandu geocacherů, kterak luští mysterku, pak hromadný odlov. tak osm, deset lidi tam bylo.
No, jednou jsem založil pár kešek kousek od sebe, kámoš je známý FTFkař, tak jsem mu řekl, ať dá vědět, až pojede na nějaký FTFko - jakýkoliv. Takže jsem se vlastně vetřel do skupiny FTFkařů. Ovšem když jsme přijeli ke kešce a poté, co ostatní chvíli hledali, zjistil jsem, že keška je ukradená… Necelý týden po jejím založení. Naštěstí ostatní našli v autě krabičku, takže jsme vytvořili náhradní schránku, takže vše dobře dopadlo…