Kuriózní FTF

Dnes mne poměrně pobavilo menší klopýtnutí kolegy s nickem tchibo35 o kterém jsem se dočetl v listingu jeho nové kešky [cache]GC1M77V[/cache] a které vyřešil opravdu obdivuhodným způsobem za což si získal jistě nejen můj obdiv :stuck_out_tongue:

Máte někdo podobnou zkušenost nebo zajímavý zážitek, ať už jako owner při zakládání či jako lovec FTF v roli nedobrovolného betatestera ? Co mimořádného krom běžných prožitků při lovu FTF vás potkalo ? 11 kačerů/teamů najednou zalogovaných jako FTF je zatím asi rekord, nebo ne ? Sem se zážitky …

Myslim, ze na [cache]GC1EYV9[/cache] bylo FTFkaru jeste vic a taky to byl zazitek - viz logy…

po jednom třebíčském eventu (kuličky) jsem rozdal listingy a bylo fajn sledovat bandu geocacherů, kterak luští mysterku, pak hromadný odlov. :slight_smile: tak osm, deset lidi tam bylo. :slight_smile:

Asi jako na kesi Ctverec u Makotras
Flasku owner samozrejme nenabid… :frowning:

Troufám si říct, že nejvíce FTFkařů nás bylo na téhle keši: [cache]GC1JAZG[/cache] :wink:

Na Havířov asi jen tak něco nemá… jinak s luštěním na eventu mám také zkušenosti (Rokycanské korálky) a další hromadné FTF máme na Plzeňsku tady: [cache]http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC189WF[/cache]

No, jednou jsem založil pár kešek kousek od sebe, kámoš je známý FTFkař, tak jsem mu řekl, ať dá vědět, až pojede na nějaký FTFko - jakýkoliv. Takže jsem se vlastně vetřel do skupiny FTFkařů. Ovšem když jsme přijeli ke kešce a poté, co ostatní chvíli hledali, zjistil jsem, že keška je ukradená… Necelý týden po jejím založení. Naštěstí ostatní našli v autě krabičku, takže jsme vytvořili náhradní schránku, takže vše dobře dopadlo…