Poslední dobou nacházím v keích místo logbooků jen několik zmačkaných ušmudlaných A4 papírů, kde je jakási tabulka, kam se má člověk zapsat. Fakt humus.
Proto všechny vyzývám: Nedávejte do keší logbook typu "několik listů A4", z kterých je po pár návštěvách hnusnej salát a ne místo, kam je radost otisknout razítko.
Maličký, čistý a nezmuchlaný notýsek potěší mnohem více než hromada tlejících A4 listů.
Tímto vyhlašuji válku za kvalitní logbooky, aneb když v keši objevím logbook alá A4 listy vypadající jak by je přežvýkala kráva, vyměnuji jej za malý tesco notýsek.
Trochu jiný pohled (ne můj, já souhlasím s tebou a kdo se někdy setkal s mými logbooky tak mi dá za pravdu…): A4 papíru můžeš potom bez větších problémů prohnat scannerem a vyvěsit do listingu …
Taky mám raději notýsek (ale ne takový, který se po třech otevření rozpadne na hrst papírků). Nicméně by mě nenapadlo rozhodovat o tom, jaký logbook bude v jiné keši než má vlastní. :o
Poslední dobou nacházím v keších místo snadno zveřejnitelnách A4 logbooků jen všelijaké ušmudlané notýsky
Ne že by mi to vadilo, ale autoři keší si pak nedají to práci, že by to stránku po stránce nascanovali a zveřejnili u keše, tak, jak je to s A4 logbooky běžné.
Aaaaano, dalsi prezident zemekoule s pravem poroucet vsem okolo. Co k tomu tematu dodat - nejdriv si zamet pred vlastnim prahem, na tema recyklace notysku z kese na event (a mozna zpatky, nevim, uz jsem tam znova nesel) se jeste ted v Nachode na Caji obcas zasmejeme… B)
Navrhuji, aby všichni, kterým to uděláš, Ti dali keše k adopci. Když chceš diktovat, jak má ta keš vypadat, tak se o ní rovnou starej.
Další apoštol toho, jak má vypadat keš. Pamatujete ještě na toho, co vedl svatou válku proti snadnému získávání turistických známek a odstraňoval je z keší ?
To jako chceš rozhodovat o tom co se bude používat za logbooky? Asi by jsi se měl hodit trochu do klidu.
Myslím, že to je na autorovi, jak si napíše listing, jak uloží krabku a co použije jako logbook. A jediné co ty můžeš dělat je to, že mu to pěkně vytmavíš v logu!
Ano přidat logbook když je plný ten předchozí je chválihodné, ale vybírat logbooky a měnit je za svoje??? To je pěkná hovadina.
O čem se bavit ? O keš se stará její majitel. Pokud nestíhá, vrší se A4 natotata. Spíš bych apeloval na to aby pokud zápisník končí, dávali to kačeři do logu.
Zásah od někoho jiného je tak trochu … Doufám spíše, že jsi chtěl napsat něco ve formě, že by to chtělo slušnej notes od autorů. Howg
no myslim ze autor vlakna uz pochopil, ze slapl poradne vedle a uz radeji ani nereaguje. :D:D Ono mi prijde, ze plno takovych flame vlaken zakladaji vetsinou kaceri co maji par nalezu a hned jak se jim cosi nelibi tak sup sem s tim, aby me vsichni podporili. A najednou ouha, vsichni jsou proti mne. :D:D:D
Poslední dobou? To je standardizovaný logbook odjakživa.:D:D Ale jinak notýsky jsou fajn, pokud se vejdou., pokud se nevejdou, tak holt smolík, válka neválka.
Hlavně prosímtě zapomeň na nějaké vyměňování u jiných keší než svojich. Kdyžtak jenom doplnit tam, kde je původní logbook opravdu nepoužitelný. Dík.
no nic nikomu vyhazovat nechci…
ale když najdu v keši několik špinavých pomačkaných listů papíru, zcela popsaných a zubem času už i nečitelných, ke kterým se vrší všelijaké papírky a papírečky, tak tu chuť na to mám. A to je právě okamžik na vložení lepšího logbooku.