Ja nejak na tyhle kecanky nejsem, ale ted se pridam. Zakladem GC je snad nekomu ukazat hezke misto, je fajn kdyz zalozim poklad a dam do nej spoustu cennych darku, ale pak prijde prvni hledac a vybere vse hezke a zajimave. Namisto tehle zajimavych a cennych veci pro vsechny si je odnese vsechny najednou a do pokladu naseka samolepky co vytisknul doma na barevce a nejaky kraviny, ktery v pokladu zhnijou. Myslim tim treba Tabacka, kterej vybral Mionovu cache a jine, ktere vybrali zas moje (blikacka na kolo, nuz a dalsi zajimave veci najednou a co daly? Sponku do vlasu, petikorunu a plastoveho vojacka. To nastve a uz me to nebavi. Az zde tenhle narod a i GC hledaci budou mit do jednoho uctu, moralku a zodpovednost, mohu se zacit bavit o naditych schrankach a radosti pro druhe, ale co nekteri predvadeji??? Na zakladce jsme taky pikali za jednotlivce, ale pak ten jednotlivec dostal po hube a byl klid.
Co me spise chybi na pokladech je napad. A ted uz to beru od zacatku, vybrat dobre, zajimave, atraktivni misto. Pripravit stranku na GC.com pro ostatni at to k necemu vypada. Premyslet proc a co a jak. Me treba na ceskych pokladech chybi napad, kazdej tady seka schranky jak rohliky a co? Ale to je jen muj nazor. Pisu zde zebricek mojich oblibenych autoru (treba to ostatni nadchne (Pitr - treba Vyzva je uplne super cache, Humprecht super napad,
. Cossack (team opevneni CZ - Anthracit byla moje a je stale nejlepsi cache co jsem dohledal, mam rad vzruso a “stupidni bojovky” dle slov Jarryho). Haggues - treba jeho serie na Ralsku je lkuxus narocna v jeden den. Colonel74 je dumyslny a chytry chlapik a jeho poklady me lakaji. Mion, adp., Saman, GiraMondo a jeho serie VfOM je velkou vyzvou za jeden den, cela serie Sipka je luxus.
Abych se priznal, vice nez napraskane poklady drobnostma me lakaji tezke, obtizne polady, plne napadu a zvratu. Moje poklady jsou od nejlehcich po nejtezsi a budou ted jen tezke. Pak se v logu dozvim, ze na moji cache Knovizska a Stitarska bylo od Kvetna jen sedum hledacu. Je cesky narod tak linej a dat si 11km cestu? Jsem zvedav kdo za jeden den udela treba Cesko Saskym Svycarskem? To je dle meho vyzva, nez nejake hracky s Kinder vajicka. protoze kdyz dam do pokladu led baterku, nuz, blikacku na kolo, tak to Tabacek a jemu podobni hned pri prvni navsteve smeni za samolepky vlastni vyroby (dle meho vkusu hnusne) a na ostatni nic nezbude. Ptam se tedy, neni chyba nekde jinde?
A ted me ukamenujte. Hajtra majici rad prirodu a pamatky a zajimava mista proto hrajic GC. Cus NE?