Zdravím,
chtěla bych se zeptat jaká značka razítek je kvalitnější, kde třeba méně zasychaji barvy atd?
Přemýšlím o koupi Colop Pocket Stamp R24 jak na tom je? Diky za radu:)
Z Geogadgetu mi doporučili Pocket Shiny, je prý kvalitnější. Zrovna dneska jsem to měl možnost porovnat a Pocket Shiny rozhodně doporučuju, u nás spokojenost maximální.
http://www.geogadget.cz/cz/produkty/osobni-k37,44/shiny-pocket-24-p244.html
Za sebe taky mohu doporučit Shiny pocket 24, super kvalita i cena.
COLOP Pocket Stamp R 25 jsem měl jako první, teď používám Shiny pocket 24 a spokojenost, kromě jiného snazší obsluha…
No já teda nevím, ale snad tyhle parametry záleží na tom jakej (z čeho) mám štoček a na razítkovací barvě kterou používám. Neznám žádnej materiál štočku, kterej by se neopotřeboval a zároveň žádnou barvu, která by se nespotřebovávala nebo časem nevyschla… Takže bych to viděl tak, že to je úplně jedno - dle vkusu každého soudruha. Nebral bych razítka v průpisce (vlastní blbá zkušenost) ale jinak asi nejde prohloupit. Osobně používám Trodat Mobile Printy 9411 a neměnil bych. Dělají je na Úvozu 1 a je to většinou do druhýho dne hotový.
Jojo, na značce strojku opravdu nezáleží. A co se týče polštářků, firma ti může dát do strojku Trodatu polštářek Colopu a nic nepoznáš :))
Jde tedy o polymer, ale bez obav - pokud nebudeš každý den lovit powertrail, vydrží ti dlouho. A potom - si do strojku koupíš polštářek, nebo nový polymer. . .
Tady nešlo ani tak o polštářek, jako spíš o používání strojku. Pocket Shiny se používá fakt krásně. A když jsem viděl (úplně nový) pocket stamp, tak mě dost zklamalo…
Tak skoč do toho Trodatu, oproti shiny pocket má tu výhodu, že ho otevřeš i zavřeš jednou rukou, což oceníš zvláště tam, kde se potřebuješ jednou rukou něčeho držet. pokud ho chceš vidět LIVE, tak o víkendu budu v Jehnicích.
Já razím pomocí Trodat Mobile Printy 9411, což je "bezobslužné" jednoruční razidlo… zatím nezklamalo, ani v mrazech.
Já mám razítko COLOP PRINTER 40 a jsem s ním spokojený, bylo hotové do dvou dnů. Razítko je kvalitní, pevné a nerozmazává se. Obrázek je udělaný v počítači-moje razítko.
Použvívám Trodat Mobile Printy 9430 a taky spokojenost.
Jedna ruka netleská ale razítkuje ![]()
Pocket Shiny se taky dá otevřít jednou rukou (maximálně s asistencí pusy).
Buď si víčko sundáte zubama na místě, nebo předem na posledním místě kde máte volné ruce. A nebo si razítko pověsíte kolem krku - ve víčku je dírka na provlečení šňůrky, pak se dá bez problému sundat jedním zatáhnutím a je to. A jednou rukou se dá i zpátky vrátit.
Jo to je pravda takhle to půjde, jenže maminka mi říkala, že nemám strkat do pusy žádný špinavý věci, což razítko na který sahám špinavejma rukama je. ![]()
Ne, teď vážně Trodat to má fakt líp vyřešený - zmáčkeš razítko mezi palcem a ukazovákem a máš otevřeno a namazáno, povolíš - máš zavřeno, jen ho trošku domáčkneš aby se zacvaklo a je to…
Propiska v kapce je také dobrá věc…abych se taky pochlubil jak moc si to dávám…![]()
Tak jako predchozi kolegove, jednozne doporucuji TRODAT Mobile Printy 9411. Doma mam i predchozi verzi TRODAT Mobile Marker 9412 a u modelu 9411 je videt jasny pokrok. Zejmena jak tu bylo zmineno, obsluha pouze jednou rukou, nic se nikam neoddelava, proste stisknu, orazim a zase se mi zavre.
Já mám Shiny pocket 24, jsem spokojená, obsluha jednoduchá po vytažení z víčka pouze jednou rukou vysunu a orazím log. Žádné kývání štočku, hezky pevně drží úhel. Víčko má otvor na šňůrku, je připoutaný na "keštašce" takže neztratím.
Včera jsme objednali u GeoGadget pro muže a dneska je hotové, zítra předání, super práce ![]()
Díky Všem za odpověďi:-)
Zakladateli dotazu doporucuji navstevu nejake firmy, ktera se zabyva prodejem a osahanim vsech typu - rozhodne mu to da vic, nez tohle. Pripadne at si alespon vygoogluje obrazky a zkusi pochopit jak to funguje ![]()
Zdravím,
nemá někdo tušení, kde bych v Brně sehnal náhradní štoček do výše zmiňovaného Pocket Shiny 24. Snažil jsem googlit, ale všude mají jen značky Trodat nebo Colop. Nebo je to jedno?
Díky.
(Omlouvám se za OT, ale nechtěl jsem zakládat další vlákno je kvůli tomu.)
Ja si koupil cernou doplnovaci barvu a normalne si polstarek napoustim.
http://www.optys.cz/zbozi/barva-razitkova-50ml-cerna_2051000004/
BTW stocek je to, cim tisknes (tzn. to, kde mas bud text nebo grafiku), zrejme myslis polstarek.