L&L krabicky v Baumaxu

Dneska jsem v Baumaxu v Plzni videl krabicky L&L 350ml, takze vhodne na small za 19Kc (puvodni cena 39), maj je hned u kasy. Zda se, ze je to original,

Jj, v Praze na Chodove je maji/meli taky… snad jeste.
Mama tam pracuje, muzu pozeptat, a nejake rozumne mnozstvi snad zajistit.
Predani pak v Praze…

Kdyz jsem dnes v Baumaxu v Moste zahledl u pokladny original Lock&Lock 350ml za 19,- neodolal jsem a nekolik jich zakoupil.:wink:

Arkady, špár, taktez… Take jsem neodolal. Ale radsi bych vetsi, tydle mrnky jsou tak na sroubky.

Tak jsem byl v Plzeňskám Baumaxu. Nemaj. Prý je to pár dní co to vyprodali. Ale paní od dom. potřeba mi řekla že v červnu zasebudou a že jich mají objednáno 3000 :D:D:D

Taky jsem dneska nakupoval v Arkádách. Jsou to opravdu mrňky, takže mě asi budou doma strašit dlouho - za ty prachy jsem jich vzal rovnou deset - ale někdy se i na kešku hodí.

Nejdřív jsem si myslel, že to je nějaká kachna, prostě si někdo spletl levnou napodobeninu s originálem, ale kupodivu je to pravda. Podle mě firma udělala propagační akci, něco na způsob kosmetických vzorků zdarma. Prostě malá krabička za levný peníz na vyzkoušení.

Docela by mě zajímalo, jak tahle firma ve svých marketingových plánech kalkuluje s geocachingem. Odhaduji, že v našich končinách jí kačeři možná dělají větší obrat než hospodyňky. :slight_smile: Aspoň u nás doma tomu tak je. :smiley:

dejte odkaz na foto, ať se pokocháme všichni :slight_smile:

Kde si je tam našel???
Tata tam byl dneska ráno a mezi krabičkama žádný L&L nebyly.

V Intersparu v Jablonci jich maji zatim celkem dost, jsou to originaly za 19,-. Maji je ale jen u pokladny, ne mezi ostatnima krabickama :wink:

U pokladen jich byla plná klec.

Foto mas v jinem vlakne :wink:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=14247&sort=&rowstart=0

Myslíte že je budou mít ve všech intersparech?

Já byl v Baumaxu na Chodově. Zásobil jsem se třema l&l po 350ml za 19Kč a jednou čtvercovou 870ml za 99Kč. Mají to u smetáků apod. v regálu.