Ani jsme si nevšimli, že tato všestraně nadaná dáma, úžasná pěvkyně, lezkyně, (teď nevím, jak se řekne samička od speologa) a hlavně dobrá kamarádka, ulovila svojí dvoustou kešku. Gratulace k tobě letí od nás všech. A už v tom lítáš, tak ať ti to vydrží a loví dále.
No nádhera! Dvoustovka je vlastně nejlepší výsledek (proto se jí držím jak klíště už pěkně dlouho :o) Na Edenu to oslavíme - i s jubilantkou Atlaskou!!!
Gratulujeme a přejeme Ti silný signál a obdivuhodnou výdrž i do dalších stovek ![]()
huraaa, Klaro, dufam, ze si pritom spievala hymnu, to je Tvoja ozdoba a poznavacie znamenie. Tak ahoooj vodacko a drz sa :)))
[quote]
Vy jste všichni takový ZLATÍČKA, děkuji za gratulace, já jsem se tak bála, že si toho nikdo nevšimne, a přitom jsem tak slavila, že se mi to povedlo do konce roku 2006!!! Takže když mi to takhle půjde dál (první keš jsem ulovila 28.5.2006), tak za rok to bude 600 (ne-li víc :-)) a za 2 roky bude PUPENDO!!! DÍKY!!!
No to by tak bylo aby takovadle udalost byla bez Slajzu & Tucku !! Sice opozdene (ale co se vlece neutece) ale o to vetsi gratulaci posilame. Je to skvele - a na to pupendo se taky tesim !!!
[quote]
No jestli to pupendo bude zase na Karlově mostě, tak se rád přijedu podívat
Každopádně gratuluji a přeji spoustu krásných zážitků po cestách za šipkou.
Pridavam se do dlouhe fronty gratulantu… hodne stesti na lovech, preje Evuse… a at jdou krabicky ze skrysek bez komplikaci… ![]()
Koukam, ze mi zase uniklo blahoprani. [^]
Same pěkné kešky se spostou dobrodružství přeje
Jo jo, jedeš jak namydlená! Drž se a těším se na naši společnou blížíce se akcičku [;)]