Lab cache

Tak jsem po několika měsících otevřel jednu sérii, kde jsem nemohl trefit jednu odpověď a najednou koukám, že otázka je jiná a odpověď zcela jasná. A to jsem tam znovu nebyl, odpověď zůstala otevřená. Takže už alespoň vidím, že autor může sérii změnit a že odemčené otázky zůstanou odemčené. Jen nevím, jestli odpovězené zůstanou odpovězené, když se změní otázka a správná odpověď, předpokládám, že zůstanou.

Kdzby jenom to. Autor klidne muze labku smazat a vytvorit uplne novou a pokud jsi mel tu smazanou odlovenou, budes mit odlovenou i tuto novou. (Nemam to overene, ale je dost mozne, ze pokud jsi ji odlovenou nemel, ale uz jsi ji mel otevrenou, bude ji mit otevrenou taky, ackoli muze byt na druhem konci sveta a v zivite jsi tam nebyl.)

S mazanim labek v serii mame overeno, ze klidne dokazes odlovit 6 labek v serii, ktera jich ma jen 5.

Podobnych perlicek je vic. Je to do znacne miry zpusobeno tim, jak postupne upravuji datovy model a snazi se zachovat to, co uz bylo a jak to bylo obsluhovane. Napr. existuji nejmene 3 ruzne ukazatele na serii, jeden navic meni svou hodnotu pokazde, kdyz autor ulozi zmenu serie - a to aniz by serii jakkoli upravil ;-)

Ale nejhorsi je asi to, ze vubec umoznuji labku v serii smazat a vytvorit novou. To jim tam dela opravdu hrozne veci.

Po stopách tramvajových vratných trojúhelníků

Asi nový bod - Dětská nemocnice Karlov.

Ano, dal jsem tam nový bod, na tamtu lokaci jsem zapomněl a díky jednomu hodnocení s komentářem jsem si vzpomněl a lokaci doplnil. Jinak procházka tam stojí za to, jsou tam fyzické i virtuálnín keše, a ukázka toho, jak lze zničit klidnou čtvrť auty...

Ahoj, zatím se tu moc neorientuji, tak ani nevím, zda píšu správně, ale v labgpx.cz chybí Nuselský pivovar. @Jazzlinka @gord

Máme ve frontě ke zpracování dohromady 9 víkendových sérií. Já byl od pátku pryč, dnes celý den práce, takže budu mít čas až večer. Nikdo z kolegů se k tomu také nedostal, takže proto. Jak říká klasik: „Vydrž, Prťka, vydrž!“

1 Líbí se