Ahoj, da se nejak v ofiko lab appce vyfiltrovat nalezene? Nebo nekde jinde? Dik
Když si otevřeš ofiko labku, ťapneš na prostřední directory, tak se zobrazí labky podle vzdálenosti od domácích souřadnic a modře zabarvené jsou ty co máš odlovené. Totéž jde vyhledat i v mapě, kde odlovené mají zelenou fajku. Bohužel nejdou zobrazit labky, které jsi odlovil před rokem 2019.
Tak jsem včera lovil jedny LABky v přírodě, kde byl jen mizerný signál (jen edge a občas vypadával).
Ta nutnost neustálého připojení na web je naprosto na prd. Ještě k tomu nutnost jet to rovnou na dvou mobilech (nedokážu si představit to muset ještě na jednom neustále přiklikávat a přehlašovat se z jednoho účtu na druhý).
Jednalo se o lineární sérii, takže bez odpovědi se nedala odlovit další Labka ani pak bonusová keš. Nejhorší bylo, jak to zdržovalo, když odesílání odpovědi trvalo třeba 5 minut :-(
Krásná procházka kolem Božanovského špičáku v Broumovských. Pohodová procházka, jen prostě to chování aplikace kvůli té nutnosti internetového připojení mi to kazilo, protože pak kluci dost řádili. Místo abych se věnoval jim, tak jsem čekal, až se načte další zastávka s napětím, jestli je ta odpověď správně. I když odpovědi byly jasné, ale přece jen kdo ví, jestli se člověk nepřeklikl a neopsal to špatně...
[cache]GC8A1KG[/cache]
Nakonec než se mi načetly souřadnice finálky, byli kluci už dávno pryč s Danou, protože prostě na mě nevydrželi čekat, a já je musel dohánět, a pak teprve lovit keš :-(.
Dnes jsem nejak byl bez internetu , tak jsem zkusil v Praze ve Stromovce lovit 5 LABek. Doma jsem to načetl na wifine, na míste jsem zkusil logovat, samozrejmne mne to rikalo, ze nemam internet, ale vse slapalo jak ma. Na spatnou odpoved mne to reklo, ze je spatna, na dobrou se zkouselo pripojit k internetu. Tak jsem si vse ofotil a doma jsem to pak zalogoval vse behem 1 minuty.
Tak jsem si alespon overil, ze to jde i bez internetu. Jen ta serie nesmi byt linearni.
Tak "fajn" vylepšení aplikace. Všechny bubliny jsou zelené - odlovené s fajfkou, neodlovené s hvězdičkou. To si opravdu všimnu nové, zvláště v Praze. :-(
Hmm, teď je vše zelené, tak na první pohled není vidět co člověk odlovil, ach jo. To je fantasticke zpřehlednění, skoro to vypadá, že to dělá někdo se zeleným mozkem.
Ještě je tam šedá bublina s přeškrtnutým okem, to je neveřejná LABka.
Hmm, teď je vše zelené, tak na první pohled není vidět co člověk odlovil, ach jo. To je fantasticke zpřehlednění, skoro to vypadá, že to dělá někdo se zeleným mozkem.
Ještě je tam šedá bublina s přeškrtnutým okem, to je neveřejná LABka.
Já jsem z apky zmatený od začátku, počínaje mapou a nepříliš povedenou navigací na místo.
Včera jsem pokračoval na druhé labce ze série, byla asi 10 km od první. Když jsem na místo dorazil, tak v mapě jsem ji neviděl. Aha, musím se přesunout na úvodní labku o 10 km zpět, jinak to nejde. :blink: