Já tam třeba mám jednoho, co první dvě lokace odhrál jeden den a zbytek až druhý den.
Ty první dvě jdou odehrát z gauče, zbytek vygůglit nejde... Samozřejmě, taky ho to možná jeden den přestalo bavit, jel domů a druhý den to přijel dohrát. :D
Tak mně se stalo na Kozlu, že jsem odehrál dvě labky a na zbytku jsem měl smůlu, protože tam probíhala jakási komerční akce, chtěli po mně asi dvě stovky za vstup, tak jsem to vzdal. Dodnes to nemám dolovené,dokonale mě to otrávilo.
Safra GDPR, v tech statistikach LABek jsem mel i logy kaceru, ted tam uz nejsou :wacko: , to museli zariznout behem rijna. Asi by to meli zariznout i na obcankach a ridicacich, to by tam pak misto fotky byl sedy ctverecek a misto jmena jen radka xxxxx :D .
Taky jsem se divil, jak jsi to tam dostal, když já tam mám jen průměrné hvězdičkové hodnocení a logy nikde....
Tak mně se stalo na Kozlu, že jsem odehrál dvě labky a na zbytku jsem měl smůlu, protože tam probíhala jakási komerční akce, chtěli po mně asi dvě stovky za vstup, tak jsem to vzdal. Dodnes to nemám dolovené,dokonale mě to otrávilo.
Tak já mám několik rozehraných LABkových sérií.
Řešil jsem jimi počty logů v určitých dnech.
A pak jsem s nimi dělal streak.
Takže každý den jednu
EDIT: A pokud jsou LABky dál od sebe, tak se k některé prostě ten den nedostanu.
V Praze je něco podobného na Pražském hradě.
Owner pustil Labky z gauče, sám si je odlovil a přitom jedna stage z těchto lineárních labek je na místě, kam je již dlouho zakázán vstup.
Na emaily bohužel nereaguje.
Labky nemají revírníka, takže i takové přešlapy vesele žijí dál…
Já už začínám brát labky jako normální body. Mám jednu blízko, zajdu si na ni, dvě jsou ve městě, tak tam půjdu po home office, až zase budu chodit do centra. A dvě jsou na okrajích, tak někdy. Nemusím mít celou sérii a už vůbec ne najednou.
Já už začínám brát labky jako normální body. Mám jednu blízko, zajdu si na ni, dvě jsou ve městě, tak tam půjdu po home office, až zase budu chodit do centra. A dvě jsou na okrajích, tak někdy. Nemusím mít celou sérii a už vůbec ne najednou.
Já v podstatě taky. Demotivující je hlavně úroveň té aplikace. A stačí, když jsem chvilku přepnutý v a:Drake (nebo nedejbože přepnu mezitím třeba do browseru) a když se vrátím do Adventure Lab, natahuje se znovu jako při startu (to by nevadilo) a musím znovu v tom marastu nových i nalezených sérií hledat a zvolit labkovou sérii, kterou jsem měl předtím otevřenou (to už logicky vadí).
Myslíte, že od nás PM dostávají málo peněz, aby měli na použitelné vývojáře?
Tak dnes se mi podruhé stalo, že po zadání správné odpovědi se mi nenačetl obrázek s bonusovým číslem, ale jen prázdný modrý rámeček. Už se mi to stalo minulý týden, kdy se mi objevil jen rámeček, tenkrát i s textem, ale bez obrázku. To jsem přičítala tomu, že jsem byla na minimu dat ke konci měsíce, protože doma na wifi se to pak načetlo v pohodě. Ale dnes mám data plná a stalo se mi to znovu. Nevíte, v čem by mohl být problém. V appce nebo v nějakém nastavení v mobilu?
Tak dnes se mi podruhé stalo, že po zadání správné odpovědi se mi nenačetl obrázek s bonusovým číslem, ale jen prázdný modrý rámeček. Už se mi to stalo minulý týden, kdy se mi objevil jen rámeček, tenkrát i s textem, ale bez obrázku. To jsem přičítala tomu, že jsem byla na minimu dat ke konci měsíce, protože doma na wifi se to pak načetlo v pohodě. Ale dnes mám data plná a stalo se mi to znovu. Nevíte, v čem by mohl být problém. V appce nebo v nějakém nastavení v mobilu?
Musíš chvíli počkat, asi máš pomalejší data a owner obrázek nezmenšil, aby se načetl rychleji.
Prosím o radu: zatím se v labkách moc nevyznám a nepodařilo se mi objevit, jaká je jejich obtížnost. Mají nějaké D/T nebo by to měl autor jen napsat v listingu? Možná jsem něco přehlédla.
Prosím o radu: zatím se v labkách moc nevyznám a nepodařilo se mi objevit, jaká je jejich obtížnost. Mají nějaké D/T nebo by to měl autor jen napsat v listingu? Možná jsem něco přehlédla.
Že bys chystala biltemové LABky? ;-) Ne, nic jako D/T nemají a pravděpdobně většina čte jen otázku, na kterou se má odpovědět...
Pokud chceš fyzické schránky, tak s těmi se u labek nepočítá, nebo jsou spíše zakázané. I když jsou i labky, kde se opisují informace z fyzického štítku. Ale T5 labky, proč ne :)
taxoft: Ne, já se nechystám vytvářet žádné labky :). Jen jsem dneska nějakou na Kokořínsku navštívila a byla na místě u tradičky s terénem 4,5 (pravda trochu nadhodnoceným), tak jsem si říkala, jak člověk přijde na to, co ho čeká, když to není běžné "pobíhání po náměstí".