Ahoj, máme založené 2 Adventure LABky v Mostě. Chtěl bych se zeptat, pokud archyvuji jednu ze svých Adventure, naskočí mi automaticky kredit k založení další Adventure LAB. Nedávno mi to kolega tvrdil ... tak jen pro sichr :).
V květnu 2020 jsem si se zástupci z Groundspeaku na toto téma vyměnil pár emailů. Možná se od té doby mohlo něco změnit. Tenkrát byl závěr tento:
It is true that if you delete your Adventure, your credit is available for the creation of a new Adventure. Our team is working to update this process and it will operate differently in the near future. But while we are in this experimental phase, it takes some time for us to build in features and correct bugs.
Mne by zajimalo, kdyz nekdo smaze jednu labku, misto ni vytvori jinou v teze serii, tak jak to ma ten, kdo tu labku uz odlovil? Ma v te serii jeste jednu labku k odloveni? To by pak mel odloveny vetsi nez povoleny pocet labek v serii.
A pak je tu problem, ktery sice nema GS, ale mame ho my v GG: ze serie jedna labka zmizi, prida se jina, ale ma jine ID labky (ID serie zustava). Takze uzivateli se pri importu ta labka bude jevit jako odlovena. (Ale import GPX bude asi hlasit problem s rozdilnym ID labky, pripadne poradim labek, ...)
Ja mam odlovenu "Přibyslav a jeho pamětihodnosti" jeste pred jeji zmenou na "Pribyslavske plastiky" a tu lovit nemohu neb ji jakozto puvodni mam uz odlovenou.
Takze nalezy zustavaji a odlovenost zustava. Jen nevim zda tato serie byla smazana nebo jen prepsana.
Serie "LABKY" v Praze na Kulataku je smazana, ale nalezy labek zustaly.
A jsou vidět informace o těch odlovených a smazaných LABkách?
V aplikaci jsem našel jen údaj o počtu splněných všech LAB sériích, ovšem ne o počtu splněných jednotlivých LABek tam, kde jsem některé nedokončil, ani odkazy na ty splněné, kromě toho, že se ukazují na mapě (a to ještě pouze mezi nenalezenými).
V aplikaci jsem našel jen údaj o počtu splněných všech LAB sériích, ovšem ne o počtu splněných jednotlivých LABek tam, kde jsem některé nedokončil, ani odkazy na ty splněné, kromě toho, že se ukazují na mapě (a to ještě pouze mezi nenalezenými).
Zajimavost je, ze serie "LABKY" v Praze na Kulataku ktera je prejmenovana na "Train-spotting" a smazana se mi v tomto prehledu (https://labs.geocaching.com/logs) zobrazuje jako odlovena, ale s 0 nalezy. V celkovem poctu nalezu LABek ale figuruje 5 nalezu z teto serie.
Ono hodne zalezi na tom, jestli serie nebo labka byly prejmenovany nebo smazany a vytvoreny znovu (klidne i se stejnym jmenem). V druhem pripade dojde ke zmene ID serie nebo labky a pak uz se to dost tezko sparuje s puvodnim. Da se to sice odhadovat, ale stoprocentni to neni.