Labyrint (Havířov) - PODRUHÉ

Ahoj,

už hodně dlouho mi tato keš nedá spát. Mám ji 2 km od domova, ale stále ji nemám odlovenou. Nechce se mi to lovit samotnému a předchozí domlouvací akci jsem nějak nepostřehl.

Tady je odkaz na onu keš: GC1A3AP Labyrint - nocni cache (Multi-cache) in Moravskoslezský kraj, Czechia created by algar - adopted by beeuskadawe

Prosím, určitě mi napište. Je mi celkem jedno kdy, v kolik hodin a kde, bychom si mohli dát sraz. Já můžu prakticky vždy :wink:

Nech to az sleze snih :wink:

Dá se i za sněhu. Nebuď měkej.

Ja uz ho mam 2x ale z vlastni zkusenosti vim, ze je to lepsi bez snehu…

Tož já bych řekl, že sníh je "milosrdný" a člověk tak raději přesně neví kam šlape. :smiley:

Na Labyrint se chystame, ale radši chceme počkat až na jaro

Zítra ji plánujeme odlovit. Kolem 16 - 16:30 vyjíždíme z Olomouce. Pokud chceš, sraz na úvodních souřadnicích 17:30 - 17:45.

zkusil bych to zítra, 17:45 či tak nějak, snad nebude velká mlha a námraza na stromech (čili bude trochu vidět) :slight_smile:

Hodne stesti, budete ho potrebovat :wink:

To urcite ano, problem je taky treba namraza a mlha, cehoz si ted tady na Havirovsku uzivame dost.

CHyba

Byli jsme tam ted o víkendu když bylo -11,4 a odlov byl úplně perfektní :wink:
Takže v zimě taky bez problémů :stuck_out_tongue:

Je to super keš.

Je tam za 2100 Kč odrazek :-). Doufám, že jste je všechny viděli.

CElkem drahá udržba :smiley:
Ale záážitek za to stojí

Já myslím že jsme viděli všechny :smiley:
Jako vždy správná byla až ta poslední cesta :wink:

PRO Chasseur23 : Az z olomouce sem na nocni kes? Nemate tam taky nejake nocni ? Nocni kese jsou asi moje nejoblibenejsi a kdyz uz tu budete a pokud je taky mate radi jako ja tak se este stavte na nase nocni v Horní Suché (Nocni samotar,Nocni cache v Suche) nebo "Legenda o ztracenem pokladu" u Vratimova. Kdyby byla chut samozrejme :smiley:

máme, odlovené :), jinak když mrkneš do profilu, tak Chasseur23 je také autorem noční keše.

Tož jak píše pozorjed, máme u nás aj noční, ale odlovené. No,uvidíme co tam u vás stihneme, jestli se vymoceme z Labyrintu :slight_smile:

No a já bych zase řekl, že lepší to je s čerstvým popraškem sněhu, protože se může podle stop vracet a snadněji volit jinou odbočku, já ji totiž nedávno ve sněhu absolvoval. Sice jsem si ukládal body, ale nemusel jsem neustále potom koukat do navigace.