Nazdar geocacheři.
Vzhledem k mému věku (nízkému) a nepodpoře okolí sháním opravdu lacinou GPS. Našel sem cosi jménem iTraxx za dva tisíce. Píšou tam doslova: Unikátní mini solární GPS přijímač s výkonným a přesným čipsetem MediaTek a 32 nezávislými kanály pro satelitní navigaci a plnou podporou geochachingu! Nevím do jaké míry tomu mohu věřit a jestli by s tim teda šlo Geokačovat. Pokud by ste věděli o něčem lepším, pls napište , ale opravdu do pěti tisíc. THX
No jak jsem koukal tak iTraxx jsou GPS pro bluetooth. Pokud chceš kešovat pomocí telefonu a GPS Bluetooth modulu tak to tu takhle dělá víc lidí, a nestěžují si. Co se modulů týká tak jsem jeho koupi zvažoval taky, po přečtení recenzí budu nejspíš kupovat modul Nokia LD-3W. Každopádně je k tomu potřeba telefon s podporou Bluetooth a nainstalovanou aplikací třeba Handy Geocaching.
Děkuji moc za informace. A ptám se dál: šel by tedy použít jeden z těchto dvou přijímačů: Garmin eTtrex ,Garmin Geko 201 ? Myslím tím bez podpory mobilu či počítače. díky
Já myslím, že šel celkem v pohodě, ale jak jsem již psal. Koukni na aukro, tam se objevují legendy, které jsou lepší než 201-ky Ale chce to trpělivost.
Já myslím, že šel celkem v pohodě, ale jak jsem již psal. Koukni na aukro, tam se objevují legendy, které jsou lepší než 201-ky Ale chce to trpělivost.