Zdravím jsem synovec vašeho kamarada který tragicky umřel letos na začátku roku pamatka mu. prosím zda víte někdo o jeho pokladek prosil bych jeho souřadnice děkuji pište my sem nebo na forum děkuji HORKÝ JIŘÍ
nebo aspon jestly my mužete poradit kde je najdu na strankách vtéto hře jsu nováček tak chy začít těmito poklady co udělal strýc
no pokud potřebuješ něco zjistit o někom z této komunity, tak by to chtělo v prvé ředě jeho nick pod kterým vystupoval…
to se musim zeptat tety ale říkaly mu ČELE
no radši se zeptej, ten nick je nějakej divnej, háčky na GC.com nejsou moc obvyklý.
Jinak vše o GC najdeš třeba ve wikipedii /odkaz nahoře/, nebo Geocaching česky /odkaz vlevo/.
Pokud je Cele opravdu spravny nick (pokud si vzpominam, tak opravdu jeho umrti tu na forech nekdo zminoval-a odpovidal by tomu fakt, ze ma znevalidneny ucet a nejde mu tedy poslat mail), tak jeho profil na webu Geocaching.com najdes zde
Ale musis se na geocaching.com nejprve zaregistrovat, pokud uz nejsi, a prihlasit se tam. Vice najdes ve wiki - odkaz pro zacatecniky najdes na titulni strane geocaching.cz
Jinak je ale divne, ze se ptas na jeho poklady, ale uzivatel Cele nema zadnou zalozenou cache-ma 328 nalezenych, ale 0 zalozenych - cili pokud neco opravdu sam zalozil, tak to nebude on.
EDIT: dle ICQ, co ma v profilu, to bude skoro urcite on (aspon dle jmena a prijmeni) - Cele - Lada_C - Ladislav Cernohorsky, tak zni info v tom ICQ.
jo diky moc
Čeleho kešky jsou celkem 3: GCXG5W GCYE0J GCZMVD
Aha, ale ty cache už nejsou na jeho účtu, byly adoptovány každá někomu jinému - dle profilu jsou cache nyní ve vlastnictví cacherů lenicka.second , cmelda M+M a ZCh (všichni z Prostějova). Nyní je Celeho účet již invalidován zadáním a nepotvrzením jiného mailu a tím uzavřen.
NA JEHO PROFIL JSEM SE DOSTAL ALE DIKY ZA RADU O VÝKENDU JDU HLEDAT
eště lidičky co znamená Total Trackables Moved/Discovered
Trackables jsou Travelbugy (TB ) a geocoiny (GC), předměty cestující po cachích, jak se dočteš na wiki. Je to součet, kolik TB/GC bylo vyzvednuto z cache a přesunuto do jiné (moved) a kolik jen spatřeno v cachi či u jiného cachera (discovered).
Nyní jsem v jedné Celeho cachi našel starý reviewerský log z března 2007, který adopce po úmrtí vysvětluje-autorem je reviewer haggaeus, který tehdy adopce zařizoval:
Přeji hodně štěstí, všechny jsou pěkně udělané.
Je to seznam trckovatelných předmětů, které dotyčný cacher našel. Další info najdeš tady: GeoWiki
musím to prbrat z tetou a určitě se sem ozvu
Dodnes si vzpomínám na to, když jsem dostal od kamarádky SMS které jsem zpočátku nemohl uvěřit…
A jak těžce se mi psalo na tohle fórum tohle http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=3195&pid=31056#post_31056
Pořád mi bude chybět jako důstojný soupeř při nočních soubojích o FTF v okolí Prostějova.
Pokud jsi Prostějovák (a podle tvé mailové adresy to tak vypadá) a potřebuješ poradit s něčím ohledně geocachingu, klidně se na mne obrať.
Pokud si dobře pamatuji, tak tu smutnou zprávu oznamoval ZCh. Můžeš jej zkusit kontaktovat. Kdyby jsi nevěděl jak, zařídím, známe se.
Ha, koukám, že byl rychlejší.