Tak se dnes stalo to co jsem dlouho očekával, urval se mi ten zobáče co je u klávesnice, tudíž je lafeta v tahu. Už to tu někdo řešil? Jak tak garmouše obracím v rukách, plánuji udělat lafetku z plechu. Laboruji nad nerezem nebo hliníkem, ale docela bych to viděl i na karbon.
Já ji pro 60ku používal na kole i dvou motorkách pár let k plné spokojenosti - a pokud by mi po téhle době odešla, nic neřeším a znova ji koupím.
Znáte jinčí lafetku než je tahle http://www.it-zone.cz/?Mode=Sti&StiId=22602
Jo tu mam taky dva roky a bez problemu teda jen na kole. Stejna kolebka pro 60tku je i u drzaku do auta. Zatim fakt bez problemu. Taky bych nevahal koupit tuhle novou, nez to nejak bastlit a treba vorvat GPSku. I kdyz za kus plastu takovy prachy je taky sila.
Zrovna se rozhoduji o nákupu. Mohl by jsi mi říci na jaký průměr řidítek je uchycení? Ještě jsem totiž někde viděl samostatné uchycení, snad na větší průměry. Díky.
Použitelný průměr řiditek bude maximalně asi tak kolem 25mm. Musí se počítat alespoň malou vrstvou gumy na sevření tak 1 až 1,5mm stačí proužek duše. Otvor je trochu ovalný, počítá se sevřeni šroubem.
[quote]
Plachtak napsal/a:
Použitelný průměr řiditek bude …quote]
Díky moc, to je naprosto vyčerpávající odpověď.![]()