Bez komentáře.
Hezké ![]()
Jen tak pro zajímavost: Nevíte někdo, kde je v ČR největší keška?
co tahle:
[cache]GC22D0N[/cache]
DRASAL [cache]GC1E9AB[/cache]
Jak by řekl můj sprostý bratr: "To není obrovská keš, to je kurev.sky velká keš!" ![]()
Já jen doufám, že nějací zkurvení mudlové nepřinutí ownera k archivaci dřív, než ji stihnu odlovit.
Opravdove large cache jsou doslova vzacnost. Buda take rad za par tipu ![]()
Jinak v Praze je nejvetsi kes asi Truhla Spolku Kacerovskeho GC21DRV
Já nevím, ale proč se považuje za kešku celá jeskyně? To mi trochu připomíná údajnou large pro kterou byla použita betonová autobusová zastávka (plná výkalů) a logbook byl volně strčen pod vlnitý plech střechy. Neměla by se za kešku považovat samotná krabička kde jsou uložené předměty, logbook a navíc je to krabice pro tento účel uložená/vytvořená?
Brno - parádní je Colossus, objem cca 205 hektolitrů.
Měla… jenže víš jak se dobře na fórech či do profilu píše to že "jáááááá mám největší cache v republice" Pro to jsou někteří ochotní hodit logbook i do do starého zásobníku na chlévskou mrvu… hlavně, že to mají největšííííííí. ![]()
tak tu truhlu na začátku vlákna, tu jsem neměla vidět. Zamáčkla jsem slzu, utřela nudlu u nosu, sklapla čelist a du hledat toho slona co po mě porád všichi chtějí.
Hmm, poník, tomu se to mluví. Ale to už je off-topic ![]()
U té truhly bych docela rád provedl trade - IN: CWG OUT: bankomat
takze klasicky fair trade ![]()
No javor, CWG je přece upa nejcennější věc v keškách:D
No co jsem o tom četl, tak je jeskyně normálně zamčená a je přístupná pouze cacherům, takže v tomto případě to já osobně budu brát jako největší cache v ČR
A moc se těším až si jí odlovím. ![]()
Kdybyste věděli o velké dřevěné/dřevotřískové/OSB bedně za rozumný peníz, tak klidně další large cache přidáme… ![]()
Zrovna zítra jedu pro OSB desky, nahlaš požadované rozměry a já ti ji i zbouchám dohromady :))))