Laskonka a Cat Geocoin

2.2. jsem se byl podivat na laskonku kvuli kocicimu coinu, ale ten jsem tam nenasel a ani v dalsich lozich neni zminka o vyzvednuti. Otazka, predevsim na hledace mezi 31.8. a 2.28. tedy zni, videli jste v kesi kocici coin?

V Tic Tac 2 a v Pendulu maji byt taky coiny, ale bohuzel se po nich slehla zem…takze bud cizinec, ktery to bude logovat az se zpozdenim nebo …ehm…nam nekdo krade coiny:(

No treba je i jeste treti moznost, ze nekdo zacina a nevi co s tim a bral to jako vec na obchodovani. To je pak maler.

Já jsem zaregistroval opačnou událost - o to podivnější - po zaručeně nahlášené ztrátě mého zlateho CZ coinu c.2 se coin v Rio De Cuco najednou objevil!

Takže naděje umírá poslední :slight_smile:

Jen by mne trochu zajímalo, kde se ten coin nacházel…

Zkusil bych se podívat na logy obou cachí a to by v tom byl čert, aby jsi nezjistil nick, který se pohyboval v obou keškách v inkriminované doby. Ale myslím, že radost z nálezu ztraceného coina převyšuje touhu po nalezení viníka:)) Tak ať ti ten znovunalezenec přináší hodně radosti.

Tak to zmizení a objevení coinu je už vysvětleno. Musím poděkovat kikonanovi za jeho všímavost, pohotovou reakci a pomoc, jejíž důsledkem bylo, že se coin dostal zpět do oběhu - vice v logu

Co hlavně oceňuji, že kluci pak coin vrátili sami do cache. Prostě SUPER. Ještě jednou díky!

Laskonku jsem našel druhého v rozbité sklenici, ale pečlivě zakrytou kamenem. Vyndal jsem z ní jenom logbook, do střepů se mi moc sahat nechtělo a jestli tam ten coin byl - fakt nevím…

I ja jsem ted zazil neco podobneho - muj CZ Geocoin zmizel ve spanelske Granade (sam jsem v te kesi byl a nic v logu nebylo), nacez vcera ho nekdo grabnul s tim, ze ho nasel v jedne holandske kesi (???). Nechapu, kde celou dobu (2 mesice!) byl, a jak se ze Spanelska do Holandska dostal, nicmene jsem rad, ze je na svete :smiley: !!

Ja mam dva TB, jeden ma byt na Malte a jeden v USA. Oba mi dal 1.7.06 do ruky nejakej American ve Stromovce. Dosud se nezalogoval ani v kesi, ani u TB, ze je nekde vyzvednul a nekam dal. Majitelu je mi lito, napsal jsem aspon poznamku, ze mam TB u sebe. Co ted s nima? Nejradsi bych je poslal dal, ale na Malte ani v USA jsem nebyl, tak cekam a cekam :-).

Vzdyt je muzes grabnout, napsat mail majitelum a vlozit do jakekoliv kese.

Jo, to jo, ale porad doufam, ze se ten John vrati z cest a vsechno da do poradku :-). Psal si do notysku vsechny podrobnosti, mel tech TB hodne.

Ted jsem narazil pri prohlizeni watchlistu na geocachera “speedbird737” …neznate ho nekdo ? Ma u sebe TB a Jeepa! Posledni prihlaseni 12.kvetna :frowning: