Laskujici GPSka... (je to asi rozbity :-(

Nazdarek kolegackove,

nejak mne znicehoz nic zacala zlobit ma masinka: GARMIN e-trek VISTA… i pri naprosto naaadhernem vyhledu na oblohu “ztrati signal”, ve stromovi jsem naprosto vyrizeny… zajimave je i treba ze kdyz jedu po nadhernem cistem kopci jednim smerem, dle mne i dostatecnou rychlosti sipka ukazatele smeru pohybu v mape mi zarputile (treba i pul hodiny) tvrdi, ze jdu vpravo… i po prepnuti do mapy vidim, jak se priblizuju k cili vzdalenost se zkracuje, ale sipka pohybu ukazuje kamsi pryc… :frowning: a to same mi dela navigace… mam zadany bod, kracim k nemu (nekolik desitek metru)… a navigacni sipka k cili mi ukazuje zarputile naprosto jinam… neni to, ze by mi sipka litala sem a tam… Zda se mi ze to dela tak posledni tri tydny… a je to cim dal tim horsi :frowning: nejsem si vedom zadneho padu, ci uderu… zadne vymeny firmware jsem nedelal… masinka je skoro nejeta…

ACH JO :frowning: Kdopak viiii, poradiiii ???

Čau, slyšel jsi někdy slovo “REKLAMACE” ? [:D][:D][:D]

“Masinka skoro nejeta” - neznamena, ze to nejni staresina… jen jsem ji ssebou moc netahal… (zakoupeno cca 1999 :frowning: ) to uz mi asi reklamacni doba propadla co? :frowning:

A nemohlo by to byt treba rozhozenym magnetickym kompasem? Je to z me strany sice takovy vystrel naslepo, ale pokud jsi to jeste neudelal, zkus ho vypnout. S tou ztratou signalu ale vubec netusim. [:(]

Zkus tam dát nový baterky. Ty z 1999 už asi nebudou to pravý [:D][:D][:P]

A kdyz to je takova staresinka, “nevytekly” nebo “nevykvetly” (a to je dobre, nebo spatne?) Ti tam nejake baterky? To pak strasne rychle odejde vsechno mozne a oprava byva problematicka, vetsinou nemozna …

VY!!! lumpici… :slight_smile: legraci z kolegy… :slight_smile:

ve smeru s baterkama vse ok… na to jsem haklivej… a vse peclive opecovavam… vlhkosti ani jinych vlivu si nejsem vedom… prave je mi divne ze se to “pres noc” z pohodove masinky zmenilo na nevyzpytatelnou mrsku… “to je skoro jak ze zivota… :-)”

ach jo… to zas budou decka “brecet” az jim oznamim, ze nove kolo a kolobezka nebude… :-p

copak deti … [:D]

Hm, a zkusil jsi zkalibrovat ten kompas?

hmm a nemas nahodou zapnutou volbu Ukazatel kurzu misto Ukazatel smeru ???

H.

Naprosto stejná zkušenost s mým Legendem a s kámošovo Vistou. Pomohlo vyměnit baterky za NABITÉ a bylo to. Abys to špatně nepochopil , nechci tu dělat borce, ale třebas to ještě nevyzkoušel, třeba. Rozhodně to co popisuješ se nám přesně do puntíku stalo oběma.

Aha už to vidím, tak vyzkoušel, sry nějak mi ten příspěvek utekl. No ale stejně to vypadá na baterie, jestli používáš nabíjecí články může se stát že i novej článek po pár nabitích odejde. Mě se to stalo s mým 2700mAh

No mě by zajímalo, jak jsi na tom. Já jsem dnes šel na cíl a najednou mi to začalo ukazovat přesně kolmo na směr pohybu. A když jsem stále držel původní směr, vzdálenost se zkracovala a směr ukazoval stále kolmo na pohyb. Vypnul jsem kompas a bylo to v pohodě. Mám GPSMAP 60CSx. Asi se ten kompas rozhodil (měnil jsem před tím baterky a nekalibroval). Tak se pochlub, jestli jsi nějak pokročil.

Priznam se bez muceni… zatim jsem nic nezkousel… (ve dne v noci v praci :frowning: )… ale to vypnuti kompasu, pripadne jiz nejake mizerne baterky, to vypada na stopu… Hned jak budu mit prilezitost vyzkousim a urcite poreferuju !!! Vsem co se mi snazili poradit dekuji ! Jo a pokud jeste nekoho neco napadne budu rad… :slight_smile: