Ledárny v Bráníku

Nechystáte se někdo příští týden s potřebným vybavením na http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8ba8c562-423c-432f-8d7f-2fa1a7d9f16d ? Já to zkusil o víkendu, ale skončil jsem (asi) těsně před koncem. Překážku, kterou bych ještě před měsícem hravě zvládl, jsem po pár krocích vzdal.

Jo pokud by nekdo mel vybaveni rad bych se take pridal . Na rozdil od mtaufa ja bych to pred mesicem uz nedal :slight_smile:

Já bych jedno malé jednomístné vybavení měl. Co takhle někdy přes oběd, aby bylo světlo?

To by šlo! Příští týden bych mohl v pondělí nebo úterý, s drobnými problémy ve čtvrtek.
A když tak koukám na prázdná okénka svého geokalendáře, tak bych asi preferoval pondělí :slight_smile:

Tak navrhuji v úterý 8/11 v poledne. Na začátku, nebo rovnou na místě kde je potřeba vybavení?

Záleží na tom, kam až to máte odehrané. Já mohu obojí, klidně se projdu s vámi od začátku. K překážce to je tak půl hodiny volným krokem.

Tak než jsem dopsal, že bych raději v pondělí, už je tady úterý :(. Tak aspoň opravím název vlákna.

No snad to utery v poledne zvladnu :slight_smile: Me uz chybi jen konec..ale klidne se projdu zase. Nebo vas dobehnu :slight_smile:

Vidím, že jsme zatím jen tři, takže bych navrhoval 8.11. ve 12:00 na místě překážky.

No řekl bych, že k překážce to bude max 10 minut, ale nevadí :wink: owner :slight_smile:

Psal jsem "volným krokem" :D. Já to měl do čtvrt hodiny, ale už jsem zjistil, že moje rychlost chůze někdy nesnese srovnání s průměrně vyvinutým kačerem. Tak raději dávám vždycky rezervu.

v pořádku :smiley:

Díky k neplánované, ale veleúspěšné akci dnes odpoledne byla keš za dohledu autora pokořena. Úterní akci tedy odvolávám. Vlákno nechávám otevřeno pro přìpadné další zájemce.

Ano, sranda byla :smiley: Děkuji za test :smiley:

Tak snad se ještě někdo najde, já bych tam moc rád.

No mohl bych nabídnout prozatím neznámý přesný čas v neděli odpoledne, kdy budu půjčovat Wergovi a OtoviSpartovi, případně bych to potom napsal sem, pokud někdo má čas a chtěl by :wink:

Vsem bych pro odlov doporucil Dobschouno Ruckoveslovani – na Skrbakove lodi je mnohem rychlejsi nez klasicky styl :slight_smile:

Zapomněl jsi ovšem přiznat, že na tento styl jsi přišel až v okamžiku, kdy jsi honil veslo vzdalující se směrem k Tróji, takže plácání Tvými mohutnými ploutvemi byl jediný způsob, jak zachránit situaci. :p:p

Značím se tedy, zatím tužkou, nedělní odpoledne symbolem lodě.

Pokud se ten čas specifikuje, ráda bych se taky přidala.. :slight_smile:

Prozatím čekám na Werga, až odpoví, ale koná se na 100% odpoledne, tzn mezi 12 a 18h :wink: