Asi mám trochu blbej dotaz:), lze nějak do legenda nacpat listingy keší?? Třeba úpravou firmwaru. děkuji
Jedině, že by sis je vytisknul a nacpal místo baterek.
Ale vážně - do tohoto typu GPS-ky to vážně nejde. ![]()
Jojo, taky ho mám a opravdu to tam nedostaneš. Chce to Colorado…ale to je zas o jiné ceně. Ale udělal jsem si ve wordu takovou šablonku, tam to překopíruju, vytisknu v práci, a mám na to spešl notýsek s kroužkouvou vazbou a pohodička. Než dávat o 5000 víc…![]()
Ja pouzivam legenda mimo mesto (kolo apod.), do mesta mam pda… a na kole zapinam pda na miste (hint, cteni listingu, zjisteni dalsich kesi mimo plan (plan = nahrani kesi - tras doma do legenda) a tak) - stejne ho sebou vozim pac je to i tel. … ![]()
Pokud se nechces zbavit Legenda, tak listingy jedine pres dalsi zarizeni - napr. telefon nebo PDA, samozrejme "staromilci" preferuji papirovou verzi (ja si taky obcas vytisknu nejakou multinku, at mam kam cmarat pocty schodu, oken a soch). ![]()
Dá se využít 10 znaků pro název. Když si ke waypointu přidáš: T2015GC… Tak to jde dešifrovat jako: Tradiční, obtížnost 2, terén 1,5 Geocache…
Ahoj,mám taky Legend,ale nějak mi nechtěj zaslat "odemykaci kódy" na SW.Je někde dostupný nějaký software zdarma?Poraďte,doporučte začátečníkovi:( Jaký jsou vaše zkušenosti…dobrý - nebo mám pátrat po lepší GPS?díky
Vypadá to tak,že při vyplňování registračního formuláře si zadal špatnou e-adresu jinak by ti to došlo
Najdeš mapy zdarma (třeba TADY), soft pro odesílání bodů do navigace (třeba TENTO), prográmky pro ládování map do navigace (například TOTO) - ale budeš muset ozkoušet, jak si daný soft rozumí s tvojí navigací.
Uživatelský komfort, jaký Ti přinese mapsource s TOPO mapou, nečekej.
Mimochodem nejednou se mi stalo, že aktivační maily končily ve spamu - není to i tvůj případ?
A co se týká zkušeností s Legendem, zkušenosti nejsou špatné. Řada kačerů na něj nadává a řada kačerů s ním úspěšně loví:)
Když zapátráš v diskusích, najdeš všechna pro (namátkou cena, odolnost, výdrž) a proti (slabší příjem signálu v hustém lese či zástavbě, pomalé načítání map, nic moc přehledný display).
Po lepší GPS pátrej, až nebudeš znát lepší způsob, jak investovat 8-10 tisíc;)
Super!Díky za tipy!
Už jsem to tam nacpala.Nemáš ještě nějaký odkaz na zahraniční mapky-potřebuji Rakousko.Díky za podporu začátečníkovi ![]()
Zkus se podívat SEM, ty mapy sice nebudou žádné podrobné zázraky, ale snad se podle toho orientovat dá.
A nějakou pokoutní oklikou jistě najdeš i TOPO Rakouska…