stala jsem se novým kačerem, dostala jsem starou navigaci Garmin Legend a chtěla bych se zeptat, jak do něj stáhnu waypoints. Nějak jsem to asi pořádně nepochopila. Kabel mám
Předem mockrát děkuji za odpověď
Polar Bear
P.S. Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale nějak nemůžu najít odpověd na svou otázku!
Stáhni si program EasyGPS a připoj GPS k počítači.
Program ti nabídne možnost vybrání si typu GPS, najdi tedy Legenda a po jeho vybrání by měl program být schopen komunikace s ním.
Na libovolném seznamu kešek na geocaching.com si vpravo zaškrtneš ty, které chceš stáhnout, po otevření dialogu dáš otevřít, a seznam by se ti měl otevřít v EasyGPS.
Pak dáš už jen Send to GPS…
Kupodivu funguje i spousta dalších možností. Když chceš třeba stáhnout do Legenda kešku, kterou si zrovna prohlížíš, jako majitelka přístroje od firmy Garmin mužeš využít možnost, která se nabízí přímo v záhlaví keše: "Send to GPS". Nedřív ti to nainstaluje komunikační rozhraní a pak dáš jen SEND B).
PS: Nezapomeň před tím připojit Legenda kabelem k PC
A ještě lépe, při vyhledávání na GC lze zaškrtnout větší množství keší a ty pak posílat rovnou do legenda hromadně. To samé a pouze s tradičními lze dělat přes účet myGarmin a navíc v okolí libovolného bodu na světě. Možností je prostě hodně.B)
to jsou mi věci A kdepak získám účet myGarmin Jsem myslela, že když si zaškrtnu na GC těch bodů víc, tak je můžu stáhnout pouze když budu mít premiový účet
Dobrá, jak se mi to stalo rutinou, tak mi jedna věc unikla.
na gc.com hledám keše (moje oblíbené hledání - Search for nearest caches from your home coordinates (filter out finds)), zaškrtnu si jich více a pak ono "download waypoints", jelikož mám easyGPS tak mi to rovnou otevře a pak send, pardon je to jen o dva kliky více tak jsem zapomněl (jinak pravda jen po jedné) = tento postup je již výše
-účet myGarmin je zdarma, po registraci a přihlášení klik na myExtras/go geocaching/get started a objeví se mapa kde jdou stahovat tradiční kešky po patnácti kusech:) rovnou do přístroje, vyžaduje garmin plugin, jde zvolit hledání kolem libovolného bodu na světě