Ahoj všem,
chtěla bych zjistit, jestli by někdo z vás, kdo vlastníte georobotky ve věku cca 7-12 let (nebo o nějakých cizích víte :- ) měl zájem o následující věc:
Hodně georobotků jezdí v létě na tábory (dětské letní tábory), ale to jsou většinou tábory pro mudly.
Napadlo mě uspořádat tábor pro georobotky, během kterého bychom mohli vyrazit regulérně na nějakou kešku (myslím např. výlet, s nějakou lesní keškou v cíli - ne, hromadné logování ve městě) udělat si třeba nějaké vlastní (které by se ale nepublikovaly). Děti by si procvičily šifry, zdokonalily by se v dohledávání , ale všechno by samozřejmě probíhalo v rámci celotáborové hry, v pohodě, žádné "kombajnování".
Tábor by proběhl pod jistou organizací pracující s dětmi (GC2T75T), v Českém lese, 4.-11.8. v budově.
Zajímá mě, jestli by jste měli zájem vyslat svého georobotka na takový "týdenní event", nebo třeba spolupracovat na jeho organizaci.
Na tábory jezdím už hodně dlouho a i na normálních si občas kešky "odlovíme". Ovšem většinou v rámci jiného programu (výletů po okolí tábora, částečně se dají i zaobalit do tématu celotáborovky), ale jako hlavní činnost mi kešování jako hlavní táborovou činnost nepřijde zrovna nejlepší…
Na druhou stranu třeba TDK [cache]GC27JBJ[/cache] je úžasná a přesně taková, že by mohla děti bavit a je psaná jako celotáborovka (ještě jednou díky Wetu a máš mé poděkování a úctu:-) ) , ovšem za den, nejdéle za dva, ji máte taky odlovenou a co potom…
Dobrý nápad. Škoda, že mi není tak o 44 let míň, hned bych ukecal svého georodiče, aby mě na geotábor pustil. A proč jen 7-mi denní event a né zrovna 7 eventu s různými tématy. Ať geoděti mají taky bodíky, když georodičové lítají po všelijakých maxi seriich. Tady každý den je vybojovaný a není zadarmo. Nemusí se jen lovit, může se i zakládat, závodit, vytvářet geotýmy, nakonec inspirací jsou i geozávody kačerů jako Valašské keškobraní, co takhle geohec podobný Ottikovým eventům třeba Velká pardubická, Vodní bitva, Bratislavská lyra… nebo Nebílovské kačeří člobrdo a podobně… Myslím, že tu nuda být prostě nemůže. Navíc motivací tábora je přece najít poklad. Určitě k němu povede spousta cest různým prostředím, obtížností třeba i nocí prostě paráda. Po táboře tu může v okolí vzniknout serie robotčích kešiček, těch nejlepších a je tu další motivace…Navíc myslím, že lov s rodiči není to pravé ořechové, ale když budu moct lovit sám skoro jako velkej kačer… Wetu
Ahoj, nápad by se měl asi více propracovat (resp. moc informací o něm tu není). Já bych dítě pustila, jsem ochotná spolupracovat, ale zúčastnit bych se asi nemohla, tedy zatím - kdo ví?