Letni prechod Alp - z Mnichova do Benatek

Nenasel by se tu nejaky blazen, ktery by chtel vyrazit na multinu [cache]GC1FPN1[/cache] - Munchen-Venedig? To znamena cca 560km prechod Alp. Termin je planovany na 5.8.-5.9. Odpadl mi planovany doprovod a prece jen bych radsi vyrazila s nekym.

Je to vyzva takova streka, tak nevahejte :smiley: . Kdyztak se ozvete na [mail][email protected][/mail].

Respekt :o

No já to šel předloni, tak kdybys chtěla nějaký typy… snažil jsem se o FTF, ale nejen že mě jedni předběhli, ještě jsem měl jedno stage-DNF, takže jsem to logoval až vloni :slight_smile:

560 km a obtiznost 1,5. Jestli toto neni 5, tak bych rad videl, jaka kes je podle autora petkova. :):slight_smile: Jinak je to samozrejme mazec.

Mirku, ja bych to zase tak obtizne nevidel. Z Mnichova Hradiste do Benatek n/J to zase neni vic jak 1.5 B)

Ona to původně 5/5 byla. Pak buhvíproč kvůli nějaký diskuzi DerPate zešílel, hodil patku a předělal obtížnost. Dokonce se kvůli tomu založilo diskuzní forum na nějakým blueberry nebo co, ale nic se nezmohlo. Prej i ta ferrata není nutná a lze obejít, tak co prej chcem.
Já to dokončil ještě jako 5/5. Ale co, botky si kvůli tomu nerozkousám.

tak nemůžu říct, že by mě podobný srandy nelákaly :):):slight_smile:
promyslím to a dám ti kdyžtak vědět :wink:

Luxusní keška. Láká mě to někdy vyzkoušet… ale nejdřív budu muset zapracovat na svojí kondici. :slight_smile:

Je to úžasný, ale moc, moc na dlouho :expressionless:

To Citecka: no tak to já se urdite moc ráda ozvu pro nejaké tipy, díky!
To jira_t: tak rozmysli :wink: , me to strasne laka, tak urcite vyrazim

voduska: to by chtělo rande na pár hodin s mapama. Uděláš si vejlet do Budějc? Ale musí to bejt do konce června, páč jak vypadnou študenti ze školy, beru krosnu a mizím do Alp až do půlky srpna :slight_smile:

Smarja, no tak do Budejic jsem se zrovna nechystala, ale asi prehodnotim plany a vyrazim. Beztak jsem tam jeste nelovila :slight_smile: .

:stuck_out_tongue: tak to je husty. me padnul puvodni plan na leto (taky Alpy), tak sem zatim nic novyho nevymyslel, ale tohle se mi kurna dost libi. kdyby se to posunulo tak o tyden dopredu, tak bych o tom vazne uvazoval.

Soupat s terminem bohuzel nemuzu :expressionless: , uz mam takhle napsanou dovolenou asi od unora a ted uz si ostatni rozebrali dovoleny, jak to slo. Zrovna jsem na to vcera koukala a nejde to ani driv ani pozdeji.

aj, to je skoda. ale tak co, prijit do skoly o tejden pozdejc neni nic trestnyho. si te pridam na FB, jestli ti to nevadi, nebo mas ICQ? ze bys mi nak podrobnejc vysvetlila, jak to mas naplanovany.

to vypadá zajímavě :)) dost mě to láká, dělala jsi už rozpočet a koukala se, jak to je s noclehem atd??

Jo jo, pošlu ti mail.

Tak ten rozpocet bych mozna taky ocenil :slight_smile: Mam sice behem predpokladaneho terminu volno, ale 2.-4.9. mam MČR v extremnim horskem maratonu, kde teda opravdu chci byt. Tzn. kdyby to bylo mozne nejak urychlit…

Nicmene to vypada echt gut!

(mail mam [email protected], kdyby mi to voduska laskave tez poslala - diky :-))

Trasa je rozpočtena na 28 denních etap… nemusíš je dodržovat. Ale zase počítat se zdržením kvůli počasí je třeba. Já průběžně nabíhal dva dny a zase je ztrácel.

Kdyby bylo zle, tři dny před Benátkama - v Bellunu - toho můžeš nechat a otočit to domů, odtud se dostaneš. Dřív těžko.

Rozpočet: to je na debatu. Lze velmi levně, ale taky lze za 1000 Euro. Nechte si poradit :slight_smile: - ale to chce konkrétně a ústně.

kdo dává přednost AJ, tak tady je informace o cestě v tomto jazyce
http://www.kachels.de/Munich-Venice.htm

citecka: tim levne jsi myslel? jaky je realný rozpeti? :slight_smile: