Nenasel by se tu nejaky blazen, ktery by chtel vyrazit na multinu [cache]GC1FPN1[/cache] - Munchen-Venedig? To znamena cca 560km prechod Alp. Termin je planovany na 5.8.-5.9. Odpadl mi planovany doprovod a prece jen bych radsi vyrazila s nekym.
Je to vyzva takova streka, tak nevahejte . Kdyztak se ozvete na [mail][email protected][/mail].
No já to šel předloni, tak kdybys chtěla nějaký typy… snažil jsem se o FTF, ale nejen že mě jedni předběhli, ještě jsem měl jedno stage-DNF, takže jsem to logoval až vloni
Ona to původně 5/5 byla. Pak buhvíproč kvůli nějaký diskuzi DerPate zešílel, hodil patku a předělal obtížnost. Dokonce se kvůli tomu založilo diskuzní forum na nějakým blueberry nebo co, ale nic se nezmohlo. Prej i ta ferrata není nutná a lze obejít, tak co prej chcem.
Já to dokončil ještě jako 5/5. Ale co, botky si kvůli tomu nerozkousám.
voduska: to by chtělo rande na pár hodin s mapama. Uděláš si vejlet do Budějc? Ale musí to bejt do konce června, páč jak vypadnou študenti ze školy, beru krosnu a mizím do Alp až do půlky srpna
tak to je husty. me padnul puvodni plan na leto (taky Alpy), tak sem zatim nic novyho nevymyslel, ale tohle se mi kurna dost libi. kdyby se to posunulo tak o tyden dopredu, tak bych o tom vazne uvazoval.
Soupat s terminem bohuzel nemuzu , uz mam takhle napsanou dovolenou asi od unora a ted uz si ostatni rozebrali dovoleny, jak to slo. Zrovna jsem na to vcera koukala a nejde to ani driv ani pozdeji.
aj, to je skoda. ale tak co, prijit do skoly o tejden pozdejc neni nic trestnyho. si te pridam na FB, jestli ti to nevadi, nebo mas ICQ? ze bys mi nak podrobnejc vysvetlila, jak to mas naplanovany.
Tak ten rozpocet bych mozna taky ocenil Mam sice behem predpokladaneho terminu volno, ale 2.-4.9. mam MČR v extremnim horskem maratonu, kde teda opravdu chci byt. Tzn. kdyby to bylo mozne nejak urychlit…
Nicmene to vypada echt gut!
(mail mam [email protected], kdyby mi to voduska laskave tez poslala - diky :-))
Trasa je rozpočtena na 28 denních etap… nemusíš je dodržovat. Ale zase počítat se zdržením kvůli počasí je třeba. Já průběžně nabíhal dva dny a zase je ztrácel.
Kdyby bylo zle, tři dny před Benátkama - v Bellunu - toho můžeš nechat a otočit to domů, odtud se dostaneš. Dřív těžko.
Rozpočet: to je na debatu. Lze velmi levně, ale taky lze za 1000 Euro. Nechte si poradit - ale to chce konkrétně a ústně.