Ahoj potřeboval bych poradit jakou GPS si vybrat ale nějakou hodně levnou třeba do 2000
jiste ale spis bych potřeboval nejěkaje typ ktrej by byl relativne levenej ale aspon trochu presnej…
Podobné téma se tu řešilo již asi 1000x, takže namátkou nějaké GPS Garmin Legend. Ty do dvou tisíc (použitý) seženeš bez problému…
kup si GPS modul k mobilu. Nedávno tu někdo nabízel LD-3W za pár šupů. Jinak tedy novou GPS turistickou za tyhle peníze neseženeš, tak nevím, jak by ti měl někdo poradit jinak…
ndr vota- jj o to jsem slysel ale nikde mi neřekly jestli to je kompatibilni s mym mobilem vsude rikaly mozna nevime a tak…
Nejsem odborník na GPS moduly, ale na propojení mobilu a modulu potřebuješ akorát modrej zub a na rozchození "nejjednodušší" GC aplikaci javu v mobilu. Takže pokud nemáš prehistorický mobil, tak by to neměl být problém…
mam nokii 2690 a java to má
EtrexH, žluťák, nový do 1800. Ale nemá mapu. Jen šipku a souřadnice. Přesný a citlivý je prý dost, vlastní zkušenost nemám.
Ahoj dělám GC tři roky a pohodlně mi vystačila i tahle turistická nemapovka. Ukazuje přesně a spolehlivě , jen u některých složitějších keší kde se pokračuje třeba podle stupňů nepostačí(buzola to ale řeší) a někdy si člověk cestou za šipkou hledání ztíží , když by mohl jít po cestě
http://www.alza.cz/holux-gpssport-245-cyklo-computer-se-zaznamenavanim-trasy-pomoci-gps-d106895.htm
Nabídka jedné levné GPS se objevila i zde na foru