Čau,
konečně přišel čas vyměnit můj starý samsung za pořádný mobil a zaujal mě LG optimus one.. Máte ho někdo?? Jak je na něm citlivá GPS?? Najde se i v lese??
Dík za všechny odpovědi..
Od včerejška ho máme v rodině, takže jsem ho ještě nestačil moc otestovat, gps jsem zapnul asi 2 metry od okna a asi do minuty měla chycenou pozici s přesností 10m, odpovidalo to realu narozdil od meho Samsungu GalaxyS, ktery ukazoval 50m vedle, takze zatim spokojenost. Otestuju ho zitra venku a dam vedet vic… ![]()
Kdyžtak sem pak dej všechny postřehy o tomhle mobilu, ne jen GPS. Taky po něm pokukuju.
Díky za informace.. při tom chytání si měl zapnuté A-GPS??
Mel jsem zaple zamereni pres bezdratove site wifi a mobilni site, pribliznou polohu pres wifi lokaci si to nacetlo, jestli si to stahlo info o satelitech pres wifi nevim, ale nejspis jo. Kdyz tak posilejte dotazy a ja se na ne pokusim odpovedet, popripade natocim video. Do zitra se pokusim o tracklogy Oregon 300, Samsung GalaxyS a LG Optimus One.
toto téma budu taky sledovat mám totiž na tento telefon zálusk;)![]()
moje rada zní: nebrat LG, jsou to hnoje, něco jako fiat, citroen mezy auty. Vážně, neznám horší značku než LG.
Mam tenhle telefon asi 3 tydny a naprosta spokojenost, vydrz s beznym pouzivanim, trochu wifi, trochu netu, nejaka hra, volani a nejaka sms v pohode 2 dny, mozna by vydrzel i 3. Posledni verze androidu take neni spatna. Gps presnost v prirode tak 6 metru, satelity nacte do 30 vterin, v lese zatim nevim.Hodina kesovani mi vychazi asi na 10 procent kapacity baterie.Dal jsem si tam ofiko aplikaci GC a spokojen, je velmi rychla.Ale telefon pouzivam jen jako doplnek GPS. Proti G 1 je telefon super. A za cenu 5000 Kc, nevidim problem, ja muzu doporucit dalsim koupechtivym.
No nevím. Možná už je to jiné, ale …
Mám LG Arénu už dva roky, taky to byla samá chvála a skutek utek. Jako zarážka pod dveře dobrý. :@
LG už nevěřím ani nos mezi jedním okem.
10% baterky na hodinu-- slabý.
A jaky ma problem?
A jaky bys ty radil mobil s OS, ktery se zapnutou GPS a daty nezere baterku?
v poslední době se u tohoto modelu, který se prodává u Vodafone, objevuje problém se softem…
http://androidforum.cz/vytuhnuti-telefonu-t9056.html
http://androidforum.cz/lg-optimus-one-with-froyo-za-5000-od-vodafonu-t7697-390.html
no co sem se tak ptal tak u vodafonu nebrat je to prej nějaká očesaná verze ale nemám to ověřeno jen mě to tvrdil kamoš co prodává v obchodě s mobilama:(
Myslím, že se v telefonech vůbec nevyznáš..
Je pravda, že před rokem byly LG mobily na prd, ale udělali velký skok..
LG ARENA je omyl..
Odbornik zdaleka nejsem, ale na forech, odkazy vyse,pisi, ze upraveny neni. Jen logo a nastaveni pro jejich sit.
No.musím říct, že jsme doma měli dva LG (je to cca. rok). Neměli tedy GPS, ale oba to byly šunty. A nejednalo se o žádné levné mobily. Samé problémy, malá výdrž, java aplikace na nich nešly a podpora nulová (žádné aktualizace fw). Jeden jsem prodal (a byl jsem rád) a druhý ještě leží v šuplíku. Opravdu akorát zarážky na dveře ![]()
Ale třeba se zlepšili…možná.
No hlavně teď už mají androidy a ne ten svůj pochybný systém. Dřív jsem o LG ani neuvažoval.
já mám naopak s LG jen ty nejlepší zkušenosti - ale mobil jsem si koupil HTC (Desire Z). Kdybych měl dneska cash jen 6000,- tak bych šel určitě do LG Optimus One - kamarad si o nej napsal jeziskovi, tak to s ním pak porovnám. U mého HTCčka se kešuje naprosto luxusně. Když je dobrý GPS signál, tak to ukazuje s přesností na 2 metry. Když majitel kešky píše o 50m chybě tak jsem tam chytil jen 20m.
Jediné nevýhody kešování s kvalitním smartphonem OPROTI turistické GPSce je ta vzpomínaná mizerná výdrž baterie při zaplém GPS+3G a menší odolnost oproti dešti/blátu :). Pro někoho zásadní mínusy, nicméně když vyřešíš baterku např. externí baterií s 8000mAH a dáš si mobil do kvalitního nepromokavého pouzdra, tak ti můžou majitelé turistických GPSek jen závidět ![]()
android je luxus