Liberation day Pilsen 1945 geocoin

Malé info z Plzně… V těchto dnech vznikl nový coin s tématikou Plzně (není oficiálně další z čady coinů vydávaných komunitou) a sice již loni avizovaný Liberation day Pilsen 1945. Mince bude existovat ve 4 barevných variantách a sice standardní edice antik silver a antik bronze a limitované (po 30ti ks) foggy silver a foggy gold.

Přední strana mince zobrazuje Jeep Willys MB, na pozadí je radnice. Zadní strana pak zobrazuje mapu s průběhem demarkační linie v květnu 45 naším státem.

Trakovací číslo s prefixem CZ a informace o možnosti trakovat na gc.com jsou umístěny na hraně mice.

Geocoin má vlastní ikonu a všechny mince mají jednotný aktivační kód PILSLIB

Koho mince zaujala a chtěl by ji vlastnit, tak informace o ceně a dostupnosti… Cena standardního provedení je XXX Kč, limitovaná edice nebude v prodeji samostatně, ale jen jako sada všech 4 kusů za XXXX Kč. Mince bude možné koupit u mne (pošta, osobně na eventech či v Plzni) a cz.nema (resp. na jeho nejmenovaném eshopu). V současnosti oba přijímáme předobjednávky… Cenu zde nepíši, aby to nebylo bráno jako reklama, kdo se zeptá, ten se jí dozví…

Opravdu pěkné provedení a zpracování tématu.

Moc se mi líbí a už mám i zamluveno.

skvělá práce .. už se na ně těším … :wink:

Zároveň s vydáním tohoto coinu jsem vytvořil krátký dotazník pro kačery, který má za úkol mapovat jaké coiny si přejí… Prosím o jeho vyplnění…
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/jake-byste-chteli-geocoiny/

moc pěkný, teď už jen počkám na detaily.

Dnes objednáno :slight_smile:

Objednáno, to jsou coiny podle mého gusta. Díky a už se na ně moc těším

Moc pekny;)

Kdy je můžeme očekávat? Alespoň orientačně. Díky za odpověď.

Pokud se nezasekne na celnici, tak by distribuce měla proběhnout přiští týden…

Jaká je velikost geocoinů v mm?

Mince jsou 1,75" To je docela podstatná informace, která vypadla… takže 44,5 mm

Celkový počet kompletních sad vč. limitovaných kusů klesl pod 9 ks… limitované coiny nebou dovydávány…

???

Neboj, tvoje objednávka je vpořádku…

Doufám že i moje … ? :smiley:

Kompletní sady jsou vyprodány, nadále je možno objednávat jen coiny ve variantách antik silver a antik bronze…

Mince dnes odcházejí z Číny, hned jak projdou celnicí budou zaslány pokyny k platě a následně odeslány objednané kousky…

May 14, 2011 18:35
Zásilka dorazila na provozovnu FedEx
PARIS FR

Coiny přetrpěly proclení a jsou u mne doma… první jsem již aktivoval a dnes začnu odesílat faktury… po připsání plateb na účet pak i samotné mince…