Ahoj. Budu ted 14 dni v Jizerskych horach (Josefuv Dul). Nektery den bych rad udelal lov cachi v Liberci, jindy zase v Jablonci a rad bych spolecnost. Najde se tu nekdo?
Take jsem koukal, ze je tady v okoli WHERIGO. Nechtel by ho nekdo projit spolecne se mnou? Mam pristroj, hledam jednom spolecnost.
Mam tu s sebou par peknych minci, pripadne rad s nekym smenim CWG.
Tak jakpak je to tady s temi lovci v Jizerskych horach? Nikdo tu neni na dovolene, kdo by si chtel zalovit? Je mi jasne, ze mistni maji asi vsechno odloveno…
Na toho Upíra [cache]GC1MQAW[/cache] bych se klidně přidal.
Jinak máš pravdu, máme to docela vylovené, ale třeba okolí Tanvaldu mám momentálně nevybrané, ale to je pro mne oblast na kolo.
A ktery den by ti vyhovoval na vypravu za upiry? Mimochodem - k tomu kolu. Vim, ze uz jsi mi to nekolikrat doporucoval, nebo ses o tom zminoval - ale to pro me neprichazi v uvahu. Mohu sice chodit pomerne dlouho a daleko, ale po starem urazu PDK nemohu jezdit na kole. Je to jeden z mala pohybu, ktere proste nemohu udelat. To znamena, ze mohu lovit jenom cache, ktere mam v dosahu pesky nebo autobusem ![]()
Tak já se snad o víkendu pojedu podívat na sever, tak bych se snad přidal… a jak jinak, než hezky pěšky, ať konečně pořádně prošlápnu ty nové boty ![]()
Takže kdo se půjde s námi projít po Jizerkách či odlovit nějaké to město v okolí?
Tak jsem dneska jenom tak cvicne odlovil behem nakupu v Liberci 4 cache. Na ctvrtek planuji vetsi odlov. Jestlipak se uz nekdo prida?
Mě asi nevemete, co?![]()
A proc ne? Jestli mas chut si jit ve ctvrtek zalovit, jsi vitan. Pripadne zitra chci jit pesky na Vodopady v Jedlove, pripadne na Protrzenou prehradu. Pokud chces jit lovit a prijedes do Josefova Dolu, muzeme jit i zitra.
Jestli budu vítána tak zítra odpoledne i následujících 14 dní jsem přítomná v okolí. ![]()
Což o to ja bych vyběhla na Smrk, ale mámu o neškodnosti těchto stránek asi nepřesvěčím. Tak nevim:(
Jo, tak mamu vyresit neumim. To je prilis slozita mysterka
V kazdem pripade, pokud budes chtit zitra nebo ve ctvrtek jit, vcas mi napis at se domluvime.
Takze dva konkretni terminy: zitra (13.8.) budu skoro cely den lovit tradicky v Liberci. Pokud se nekdo chce pridat, budu rad. Nemam tam uloveno skoro nic, takze pokud nekdo chce lovit ve specificke casti, domluvime se. Rad bych zkusil take tohle WHERIGO [cache]GC1HZ5N[/cache]
V patek (14.8.) jsme s kolegou Weri (doufam, ze se mu podari prijet) naplanovali na vecer WHERIGO cache [cache]GC1MQAW[/cache]. Budeme radi, kdyz se nekdo prida.
Posledni vyzva na zitrejsi WHERIGO. . .
Tak já bych teda šel… respektive už jedu na vlak k tobě na tu wherigovku ![]()
Zdravim
V neděli se chystám vyrazit do Liberce.
Jestli by jsi měl zájem se připojit tak budu lovit tradiční jako jsou Liberecka vyšina,Keš pro holčičky a kluky atd.Můžu to samozřejmě ješte upřesnit,ale vypadá to na samé stoupání a klesání
Myškin
![]()
Tak WHERIGO vcera se povedlo a vsem ho doporucuji - je to krasne udelane. Prosli jsme to s pristrojem Oregon 300 - naprosto bez zavad. A finalka je udelana na jednicku s hvezdickou
Moc dekuji autorovi.
Myskin - na tyhle cache se chystam, ale bohuzel az v pondeli. Vikendy mam pro GC vlastne mimo hru - jezdi sem za mnou spousta znamych na vikend a asi by nebylo moc slusne jim proste "zmizet". Budes tady jenom v nedeli, nebo se zdrzis dele?
Mimochodem, neni tu nejaky "bezec" z Liberce nebo Jablonce (nebo odkudkoliv), ktery by mi pomohl s WHERIGO Srnci dul? V pondeli nebo ve ctvrtek pristi tyden? A nejenom wherigo - na tyhle dva dny planuji "lov" v Liberci a Jablonci - takze kdyz se nekdo bude chtit pridat - v dobe cca 11-18 hodin. Vsichni jsou vitani.
Zdravim
Nakonec je všechno jinak a já jedu do Tanvaldu a to pouze v neděli.
Myškin