lidi jak na to

-prosím o radu, kde tady najdu "kešku" u který nebude napsáno ------------ toto, ale souřadnice.
-a jak hledat ve svým kraji, protože mám maximálně kolo.
děkuji všem jasapo

???
seš vůbec registrovanej na gc.com? pokud ne, tak vidíš ----
jinak mě nenapadá wo co go

:stuck_out_tongue: Jestli nemá na mysli tuto [cache]GC1J08B[/cache] mysterku. :stuck_out_tongue:
Jinak nevím, co si mám o tomto příspěvku myslet.
Na první straně je návodů šest půlek, ale furt se najde někdo, kdo neumí číst a vyhledávat. :frowning:

K ziskani souradnic je nutne byt registrovan tady: https://www.geocaching.com/membership/default.aspx. Az se tim proklikas (neni to nic sloziteho), tak se prihlasis na ten samy web a pak si klikni v pravo nahore na tvoji prezdivku a pak opet na prave strane na ikonu s napisem Map It. Vyskoci ti mapa, tam napises mesto kde chces hledat a je to :slight_smile:

Jen mě tak napadá, jak jsi se vůbec zaregistroval sem? Pokud mě paměť neklame, podmínkou k registraci na GC.CZ byla platná registrace na GC.COM.

pokud jsi regnutej a přišel ti potvrzovací emai a vše už proběhlo musíš se ještě v právém horním rohu přihlásit na stránku GC.com je to to log in log out

To už bohužel dávno neplatí…

Podle všeho není přihlášený na gc.com. Takže buď se zaregistrovat a pak přihlásit nebo se prostě přihlásit… to je všechno.

Zase OT.. ta je cool, hlavně když jsem na ni přišel i já za 2 minuty … :smiley:

Pěkná, vyřešeno za minutku. Uložil bych do šuplíku, ale je moc daleko :expressionless:

Tazatel neumí ani napsat rozumnej název tématu, takže s registrací na gc.com to asi nezvládne :slight_smile: Tyhle kačery nechápu. Mají tady nebo na jiných stránkách hafo návodů v češtině a nejsou schopný si nic najít. Namísto toho zavedou takové nesmyslné vlákno…

jistě že jsem registrovanej.

Mrkni na wiki. Odkaz nahoře a nebo v mém podpisu

jasapo: Ale v nějakém ústavu, ne? Můžeš konečně napsat, o co ti jde? Když seš registrovanej na GC.com, tak po příhlášení si najdeš keš (Hide&Seek), napíšeš nahoře město, GO a máš tu seznam. A hned nahoře visí Map IT, která ukáže mapu. Naprosto triviální, a navíc návody tu všude jsou (třeba hned na první straně (GC.cz). Než chceš vůbec začít něco hledat, nauč se nejdřív hledat na internetu.

Ale nezlob se, ale jestli nejseš schopnej toto najít, napsat takto nic neříkající téma a po všem co tu bylo řečeno, když ostatní čekají jak je to vlastně myšleno napsat jen "jistě že jsem registrovanej." a čekat, že tady někdo ze své křišťálové koule vyvěští o co ti jde, to o něčem svědčí…

AHOJ LIDI, PROSÍM VÁS, NEVÍTE NĚKDO, CO JE TO TEN GEOCACHING?

[color=olive][small]to byla jen taková hloupá ironická poznámka co jsem nějak neudržel :slight_smile: [/small][/color]

ale jinak slušná odpověď:

Ahoj jasapo,
asi jsem přesně nepochopili tvůj dotaz, můžeš se pokusit ho napsat poněkud srozumitelněji? Takto to totiž vypadá, že jsi se nikde nepokusil najít nějaký návod, proto ty "arogantní" odpovědi, pokud budeš déle kačerem, taky už budeš na tyto dotazy alergický :wink:

Všechny cache najdeš na www.geocaching.com - to musí být tvůj výchozí bod. Tam musíš být zaregistrovaný - což už asi jsi.
Pozor, na drobný rozdíl mezi geocaching .CZ a geocaching.COM - malý rozdíl ale ve výsledku rozdíl dost podstatný :wink: - ale to jen tak na okraj, nechci se tě nějak dotknout!

Vlevo máš na gc.com (zkratka geocaching.com - kdo to má stále psát) "Hide & seek cache" - tam můžeš hledat ve tvém kraji.

Ale bez drobné základní angličtiny se neobejdeš!

A doporučuji http://wiki.geocaching.cz/wiki/Hlavní_strana - jinak pokud položíš dotaz, který je na geowiki odpovězen, počítej, s tím, že oko za oko a zub za zub, takže za hloupou otázku dostaneš kamenem - to je tu takový (dobrý/nedobrý) zvyk :wink:

Vítej v klubu! Věříme, že časem budeš dobrý kačer! :wink: