Držte píci kurva! Sami ste MUDLOVÉ (a kreténi,curáci,píci,degeni,hovada,zmrdi a posedlý cucáci,…)Dobre vám tak že vám je nicíme ste totiž uplne postižený, si koupíte GPS aby ste mohli do nejaký zkurvený nádoby dát nejaký drevo ty vole! Už z toho máte vymudlený hlavy , ste jak nejaká velká sekta dopíci! doufám že vám pak hezky voneli ruce :)) (jak po chcaní,tak po vejcích :DD ) koukám že nejsme sami kdo vám to nicí vy KACERI pác tohle hovno sme nevysypali (jak vy postižene ríkate vymudlili)my, Jako zeptám se takhle, nepripadáte se postižený? jako nazývat se kacery fakt neni hodno dospelé osoby (což vy teda nejsete já vim) To i muj retardovaný Spiderman,chovám ho jako domácího mazlíška a mudlím s ním, je chytrejší než vy všichni dohromady.. Navíc sem se doslechl že pícháte (jako že souložíte) se psy .. tak zdurte Sukovaci váš Pakyka Jansta
Tož decka som privalil v ostravy ne a chtelo se mi hrozne srát.. nejdrív sem hledal nejaké to krový že, ale na Ládví som žádné nenašol.. tak sem tedy tak šmátrol do tech žlutych plechu a narazil som na HOVNOLAP (myslel som že to saje hovna vite) tak su stahnu gate vysypal HOVNOLAP a primotoval k ritní dure a už sa to jen valilo .. tímto slohem sem se vám chcul omluvit. Tag já su rádo že ste my to prominuly. tak ždurte Mudlové. S posraným pozdravom Pakyka von Oztrava.
Taky jsem se s ním po mailu setkal a tipuji na psychologický profil, který se jen co vygooglí tenhle thread bude tetelit blahem jak nám to natřel a jak je dokonalý.
V podstatně si myslím, že by se sem ty logy s jeho vulgárními výlevy neměly kopírovat a owneři dotčených kešek by měli logy co nejdříve smazat.
To je hnus…trochu mě z toho zamrazilo i z toho důvodu, že ad první příspěvek, takhle nějak o gc mluví i můj brácha…je to asi následek toho, že ho furt nutim, aby kešoval se mnou a jak je gc super a tak :D…nicméně tak daleko, aby je ničil, by nezašel…tak jestli to nemá společnej důvod, třeba o tom před nima někdo furt mluví a oni si ke kešování vytvořili averzi? Asi blbost..
Prostě zamindrákovanej kryplík s akné vulgaris a malým pinďourkem, kterému došel Xanax…
Při osobním kontaktu proplesknout, jinak ignorovat. On totiž nad svými logy masturbuje-cítí se být konečně v něčem hvězda!
Jo, tohle vypada nadejne. Bohuzel neni snadne jit to overit do terenu.
Nicmene je mu 14, to je tak na vejprask od rodicu. Mam dalsi stage, tedy maily na oba rodice a dokonce telefon na matku. Kdyby se nekdo cejtil na to to diplomaticky vyridit, tak udaje dodam.
Diplomaticky nebo "diplomaticky" ? Já jen, aby jste se u rodičů nesetkali s podobným chováním, protože z televize ani od kamarádů tohle naučené určitě nemá. Ve výsledku ještě dostane od hrdého tatínka pochvalu, jaký to neni borec
to je už příliš velká spekulace, která stojí na vodě. Stejně tak by se dalo říct, že to nemá naučené z domova, tak to má určitě od kamarádů a z počítačových her. Já tipuji, že to není výsledek výchovy, ale že na to přišel sám, že je to výplod jeho vlastního mozku a proto je na to hrdý.
IMHO: V určité fázi života (cca okolo dvou let) člověk zjistí, že může ovládat svěrače a má z toho radost. Někdo se pak ve vývoji v téhle fázi zasekne.
Tak jsou to oba muzikanti, ale to jeste neznamena ze to nejsou slusny lidi:) To by se muselo vyzkouset. Ale nejak si to nedovedu predstavit. Jako ze bych zavolal na mobil zensky kterou neznam a rekl neco ve smyslu "Pani …, mam takovy delikatni problem. Vas syn nam pravdepodobne sere do kesek. Nechcete si na nem to FTF s par fackama dat radsi sama, nez bude nekdo rychlejsi?"
Na tyhle magory stačí jedna jednoduchá věc totální ignorace nevšímat si hoa ono ho to přestane bavit když na něj nebude žádá reakce a nebude se moct ukájet nad tím jak je ve středu pozornost…
Jsem taky pro. Zamknout thread, smazat příspěvky, nechat jeden vysvětlující, kde bude napsáno, že tu byl thread o jednom ničiteli kešek, ale že už se o tom nechceme bavit. A slíbíme si, že už sem nic psát nebudeme a budem svůj čas věnovat luštění mysterek, práci či výchově dětí.