Líný kačer - ŽIVĚ

[cache]GC2WC6Q[/cache]
Protože se nudím,musím vám sdělit, že již 22 minut sedím na pohodlné lavičce a jsem napjat, jak to dopadne. Zatím jsem tady úplně sám, občas někdo projde okolo do práce nebo do školy. Počasí ideální, baterie zatím dostatek.

Líný tedy jsem dost, teď jsem si to uvědomil, protože kolem mě proběhl už druhý běžec. Tenhle byl dost drsnej, protože chtěl asi původně běžet po těch lavičkách …

Také mě dost překvapuje, jak silný je tady silniční provoz. O klidné meditaci si tedy mohu nechat jenom zdát … Číšník v kostkované košili chystá stolky na nedaleké zahrádce, no, tam asi na kafe nepůjdu.

Pis dal, bedlive te sledujeme. :wink:

Jsem napjat …

Objevila se i servírka, ta vypadá takhle z dálky docela pěkně. Ale je to evidentně mimo zónu, takže nic. Další běžec, je jich víc jak pejskařů :slight_smile:

co to je? :DB)

Kacer, ktery se vydava za lineho a pritom neni liny psat. :smiley:

Tak mas bojovy ukol - vylakat servirku do zony. :smiley:

37 minut za mnou, není to tak zlé, čekání na zpožděný autobus bylo horší. Jestli mi snad chce někdo přinést kávu, má u mě půlku maxi tatranky:-)

To asi nedám :wink: Vypadá, že je zaneprádněná, takřka bussy …

Takové napínavé wherigo :smiley:

Pomalý pohyb tří prstů po klávesnicí je jistě také lenost :slight_smile:

wow :stuck_out_tongue: diky :stuck_out_tongue: to vypada jako wigo pro me :slight_smile:
zamer tu servirku a priloz fotodokumentaci B)

46 minut … teď mi volala nějaká dylina a chtěla mi prodat akcie ani nevím čeho - no to mi nesmí nikdo volat,jinak mi taky může zdechnout OpenWig v mobilu! No, ale zapnul jsem raději i Oregon 300…
Minula mě první zahraniční skupina směr Petřín. Jediná pejskařka se psem podobným mopu se vrací domů. Nikdy by mě nenapadlo, že tolik lidí běhá, si připadám jak fanoušek nějakého maratonu

Fajn, prave jsem malem poprskala kafem kolegyni v praci.
Ale jinak to nema chybu.

:wink:

Bože, otec na mateřské dovolené a zaparkoval nedaleko. Říká: "Dům, cesta, pán telefonuje," a holčička jen tupě zírá:-) Snadmají naplánovanou delší cestu.
Nejhůř je na tom notebook. Stav napájení: vybíjení.
Zbývá 1:40 … tak to bude o fous

nastin nam, co te jeste ceka. chapu to dobre, ze nekolik hodin se nesmis hnout z prvni zony? je tam jeste jina zona?

Asi nechceš, abych současně v mobilu hrál wherigo a fotil, že? :smiley: S tím nemám dobrou zkušenost. Ale vypadá to, že budou otvírat tak v 10:00, podle toho pracovního nasazení …