Listing a HTML

Tak nevím, jestli se něco zase děje na gc.com, ale vždy mi fungovalo u vložených obrázků do listingu okraj od textu tj. hspace a vspace a když dneska kontroluji listing před spuštěním, tak to server nebere a dal bych ruku do ohně, že to ještě před pár dny bral :frowning: Nesetkal jste se někdo s tím také? Jak to případně obcházíte. Nemám rád, když je text přímo na obrázku… Výsledek je stejný jak v IE tak i v FF, takže bych zradu hledal někde jinde…

Něco se asi děje, protože u mého listingu, kde používám k formátování obrázků css styly, se najednou zobrazovaly v plné velikosti. Nechal jsem to být a druhý den bylo zase vše v pořádku.

Předevčírem jsem nestačil zírat na některé své listingy. Byly totálně rozhozené obrázky i zvýrazněný text. Některé jsem se pokusil odinstalovat a znovu načíst ze zálohy, leč marně. Přitom listingy ostatních kačerů se zobrazovaly korektně. No na mrtvici, nedalo se s tím nic dělat! Včera ale vše již OK.

jak už jsem psal jinde, gc.com mi začal ignorovat nastavení barvy písma.
ALE teď už je to zase v pořádku.

To mně se zas přestaly zobrazovat v listingách u mých kešek stat bary. U všech a najednou. Jinde se zobrazují v pohodě. Je to sice naprosto nepodstatná věc, ale veliká záhada a to mě neskutečně žere. Když celý listing zkopíruji a pak otevřu jako .htm, tak to také jde. Trvá to již několik dní. Opravdu záhada…

Hmm, tak mě se zase za poslední hodinu ukázal 24(!) X eror při načítání cache. Už mě to fakt Se**!

A když už je nadpis HTML, nemá někdo tip prosím, jak udělat, aby nebyl odkaz podtržený a zbarvený do mnou zvolené barvy? Udělal jsem to přes CSS, ale nebere to :frowning:

Zajimave je, ze nefunguje javascript a skoro zadny css, ale style="display:none" funguje…
style="margin:0em" taky funguje, ale trivialni align="center" ne :frowning:

Místo align používám tag <center></center> Tohle je vyzkoušené.

Zeptej se někoho, kdo se tím živí, co si o tomto tagu myslí… :wink:
Spíš mě štve, že některé css fungují a jiné ne… A ve fóru na GC se mi o tom nepovedlo nic najít :frowning:
Chtěl jsem řešit anglickou verzi listingu pomocí vlastnosti display (nemám rád, když tisknu X stránek zbytečně ve dvou jazycích), ale kdyz prestal fungovat i ten javascript kterej to ovladal…

Tak myslíš si, že jsem z něj nadšenej?! Ale tak řekni mi, co jiného tam mám dát, aby se to centrovalo :smiley:

Opravte mě, jestli jsem vedle, ale existuje vůbec css vlastnost "align"? Já mám obrázky vycentrované tak, že jsou uzavřené v <div>, které mají nastavený style="text-align:center;" a funguje to.

Polerok: <a href="xxx" style="text-decoration:none;color=#xxxxxx"> normálně funguje

mustafik2: Na centrování obrázků (a divizen) existuje standardní css atribut margin-left: auto; margin-right: auto, jenže ten v microsoftím šmejdu nefunguje. Takže se to řeší tak jak říkáš, obalit diviznou s text-align: center.

Vyřešilo to problém podtržení, nikoliv barvy…

A co tam máš přesně napsáno? Teď jsem to otestoval na jednom svém listingu a barva se mi nastavuje naprosto v pohodě.

style="text-decoration:none;color=red"

Místo color=red tam dej color:red a bude to ok :slight_smile:

Paráda, už to všechno funguje. Díky za pomoc, zase jsem o něco chytřejší :slight_smile:

Fajn, když teda jsou všichni tak dobří, jak zaručit okraj kolem obrázků tj. hmargin a vmargin. Mám všude text nalepenej na vložených obrázcích a to se mi fakt nelíbí :@

ptej se groundspeaku kdy co prevrtaj :wink:

Vypada to, ze styly zatim fungujou. Cili zkus style="margin…" http://www.jakpsatweb.cz/css/margin.html

Tohle v listingu nikde nemám, ale kounu na to. Bude to zase jenom o tom najít "ten funkční příkaz" :smiley: