Listing: Google mapy místo Yahoo

GC.COM vyměnil předchozí Yahoo mapy za Google. Konečně je aspoň trošku poznat, kde se cache nachází :slight_smile:

Bohužel vyměnili obě mapky, takže při porohhlídce nových keší nebo při keši na kterou se dostanu z linku není vůbec poznat, v jaké lokalitě republiky se vyskytuje :frowning:

no já nevim co z toho Medulove nemůžou poznat, ale mě to připadá uplně supert to přepínání pod mapkou co je dole člověk si přepíná na různé měřítka jak potřebuje, ted uz jen aby zlepšili podklady fotomapám aby se dalo přepnout i na ně i v jiné oblasti než jsou velká města a bude to luxusní…

Tyyyjo, to je vychytany! Super. Ty Yahoo mapy se mi vubec nelibily. Tohle ma dole prepinatka na rozliseni detailu. Parada!
Sice mi zmizely amapy dodane tam pomoci skriptu GM, ale snad mi to ani nevadi, tohle vypada dobre.

Jo, je to tak lepší. Akorát když si dám "Make this page print-friendly (no logs)" tak tam furt straší Yahoo :frowning:

Čumim na to :o To je poslední dobou samá inovace :smiley:

mně to připadá úplně na pendrek, možná se to jen nesnáší s nějakým greasemonkeyem, ale horní mapka neukazuje prakticky nic a spodní už nelze zoomovat kolečkem myši :expressionless:

Zaplaťpánbůh, měl jsem tam přes skript Amapy a při skrolování stránky kolečkem se nejdříve skrolovala stránka a jakmile se dostala mapa do obrazovky tak se dalším skrolováním měnilo měřítko mapy… Tohle je mnohem lepší než Yahoo, zvláště poté co i na Googlu inovovali.

Jo ta spodní je super, to je fakt krok v před. Bohužel ta vrchní se mi nelíbí, dříví bylo poznat kde to je hned na první pohled, teď si musím předělat zoom na té spodní.

Chtelo by to aby si clovek mohl treba v profilu nastavit jaky meritko chce na ty horni (a treba i spodni, ktery muze nasledne ale menit).

No jednu "chybu" to ale má - zmizela nám Wilsonovo jezero a také to jezero v Praze nad bývalým lihovarem :D:D:D

Výměna spodní mapy je OK a krok vpřed, u té horní je to docela škoda, souhlas s Medulama - bylo fajn na první pohled vidět v repulice, kde to je. Skoda, že nejde někde v profilu si nastavovat jak se má mapa chovat a další věci na Gc.com, vís si ho personalizovat…

Je to určitě lepší než ty Yahoo… Ale stejně s nima nejde hýbat. A nejsou tam additional waypoints :slight_smile:

Pro sebe si ten greasemonkey skript pro amapy upravím, kdyby to někoho zajímalo, bude to u mě :slight_smile:

A když tím kolečkem skroluješ třeba v levé části stránky - dělalo to také?

Nová mapa je sice super, ale objevil jsem tam zásadní chyby, tak by jste jí neměli až tak zásadně věřit :wink: Příklad:
Cache: Biologický rybník GC17XKP u Vinoře…, cache tam vyznačená sice je, ale rybník se nachází o pár kilometrů dál u obce Čakovice :wink: A tam ten rybník rozhodně být nemá…

Taky jsem koukal, ze se zmenil design mapy po kliknuti na "Map it" - (hlavni stranka profilu vpravo nahore). Jsou jinak oznaceny disabled cache a vypis vpravo je taky trochu jinak. Ze by se zase po pul roce zavedely nejaky novoty? :wink:

Paw

Když si to tak proberu tak to dělalo když jsem nechal šipku uprostřed takže se při rolování dostala do mapy.
Mimochodem, používám Operu takže jsem používal tu upravenou variantu skriptů.

tak ta oranžová barva disabled byla 100x lepší :@ ta šedá není na první pohled k rozeznání :confused: naopak oceňuji že se ve Firefoxu opět zobrazuje název cache už po najetí myší na ikonku

No jo, Wilsonova jezera je škoda a teď už asi budu prohlížet jen ty listingy nových kešek, co mají brněnské zakladatele…Překlikávat ještě na měřítko ‘City’ na té dolní mapě se mi asi pokaždé chtít nebude.

No ta spodni mapa je o rad lepsi nez ta predchozi, ale na tu od xpj to zdaleka nema. Ta horni je az moc podrobna, jak uz tu mnozi psali.

Samozřejmě, bez něj ani ránu. Už se těším. Díky moc.