Jen to ne!
Sice pro hudbu na pozadi html kod byl (jestli fubguje i v listingu nevim), ale prakticky se nepouziva se kvuli tomu, ze to uzivatele spis obtezuje. Zvuky na webových stránkách, zápis v HTML
Velmi doporucuju si precist zaver.
Opravdu je to spis obtezujici, nez prijemne. Chtel jsem pridat jen neopakujici se kratky zvuk pri otevreni stranky, ale gc editor nektere kody proste vyhodi.
Už takhle stačí listingy, kde je text ve formě obrázku, což člověk s Oregonem zjistí často až na místě a má smůlu apod. Aby mě k tomu ještě rozčiloval hrající zvuk, fuj!
Mě to nerozčiluje, zvláště pokud je to k tématu, není to nějaký chrchel a umocňuje to atmosféru listingu. Ale musí text a hudba spolu souviset!! Pochopitelně také netoužím po kdejaké hudbě od oblíbené skupiny, kde listing je o tichém místě v lese.
Ale jinak se bojím, že to nejde. Zkoušel jsem to u geocoinu a prostě ten tag ignoruje, zničí, vyhodí… alespoň to je moje zkušenost.
No vidíš, já doufala, že zde najdu někoho, kdo poradí a ne kdo bude raději mlčet. Je však pravdou, že to nebude dokonalé, ale já si nějak poradím i bez podbarveného listingu.
Hlavně pořád žiji v domění, že existuje ignor list a keše, které se komukoliv nelíbí, má možnost ignorovat
Taky se musím připojit k té většině, která ti doporučuje abys to NEDĚLALA ikdyby to šlo. Protože to zatím vypadá jako s tím hrachem házeným na zeď. Pokud hudba je součástí nějaké šifry dej do listingu jen odkaz. Pokud ta hudba má jen dokreslit listing, většinou to dopadne špatně a navíc to děsně otravuje.
Listing jako obrázek je také úplně na nic. Ti kdo si vyexportovávají keše do POI se listing nezobrazí. Není nad čistý text, ten už si můžeš vyšperkovat jak chceš, ale čím míň tím líp. V jednoduchosti je síla.
Jenže když je to mysterka, která je udělaná jinak, než textově, tak to asi jinak nevymyslím :-). Ignorovat ji ale může úplně každý. Sama znám moc hezké keše, které jsou o obrázcích :-).
No me by nevadilo, kdybys svuj napad uskutecnila, lec obavam se, ze gc.com tohle nechce umet. chtel jsem si dat hudbu na svuj public profile. na preview to funguje,ale na ostro se to proste ani nezobrazi, ani nehraje
Ted jsem zkousel par veci co me narychlo napadlo (prolinkovani flashe, prolinkovani jine htm(php), javascript nove okno se zvukem) a vysledek: GC ma editor dobre osetren, nefunguje.
Ale jo, počítač používám - ke stažení PQ a logování keší. Zcela výjimečně dělám nějakou domácí přípravu abych si zjistil, kudy vedou multiny. Mysterkám se snažím vyhýbat, většinou to za tu námahu nestojí, protože GC hraju proto, abych poznal zajímavá místa a měl nějakou náplň výletů do přírody.
Ale šlo mi o to, že listing je třeba jen obyčejný text, ve kterém jsou údaje typu: na soše je letopočet 18XY. Čili úplně primitivní záležitost. Jenže autor byl masochista a chtěl superkrvavý font, tak celý listing vložil jako obrázek a sbohem. Nepřečtu si nic o místě umístění keše, ani zajímavou legendu, natož abych to mohl luštit. U mysterky s tím počítám, ale u multiny to fakt zamrzí. A když se listing zdá být v pořádku, ale právě ta klíčová část, o které se listing samozřejmě vůbec nezmiňuje, byla jako obrázek, tak se pak člověk naběhá, nahledá a nezjistí vůbec nic. Doma chce napsat NM log a při tom zjistí o co vlastně šlo…
Abych si pokaždý musel tisknout listing, na to fakt nejsem zvědavej, to sem moh v klidu nadále lovit s BT modulem k telefonu. GPS podporující paperless GC jsem si koupil právě proto, abych nemusel tahat hromady papírů, které pak vzápětí vyhodím - to je trochu neekonomické a neekologické.
Prosím vynechat komentáře - "tak takové keše nelov, nikdo Tě nenutí". Snažím se je nelovit, ale někdy to prostě člověk zjistí až třeba X-té stage.