Ahoj kolegové,
jakým způsobem převádíte listingy ve formátu html (ze skrýšotlače) do palmu a v jaké aplikaci si je prohlížíte?
V palmu mám nainstalovaný plucker, ale nevím, do jakého formátu a čím to převést.
Hlavně bych chtěl, aby v textu zůstaly obrázky, za případné odpovědi moc děkuju.
no pokud si ze skrysotlace vytahnes html soubory, tak, muzes pouzit desktop od pluckeru, nebo taky pro plucker je jeste vylepseny desktop t-pluck(aspon si myslim ze se tak jmenuje), vsechno je to freeware. nebo pak je tedy placena aplikace do palma isilo a dektop je zdarma (isilox), je to temer to same co plucker. Nebo dalsi moznost je ulozit ty html soubory do palmu i s obrazky a otevirat pomoci webpro 3.5 , nebo jeste je moznost konverze html souboru i s obrazky pro mobireader.
Skrysotlac mi na mem pripojeni nefungoval, chtel jsem po nem asi moc
Tak uzivam GSAK a jeho HTML export. Vysledkem je moc pekne zpracovany adresar s HTML a obrazky. Ten adresar si davam tak jak je na SDkartu a pak na to koukam vestavenym webovym prohlizecem.
To co napsal cyne je rozhodne dobra cesta - ja jsem plucker smazal teprve nedavno, kdyz jsem koupil Treo, ktere ma pameti dostatek a s kartou pracuje pohodove rychle.
WebPro verzi 3,5 mám v palmu vestavěnou, najdu soubor, který mám na kartě, ale nejde mi otevřít, zkusím to ještě nějak zkonvertovat před odesláním a kartu, díky za rady.
Ja pro kesovani pouzivam Treo a GeoNiche, ma vlastni javovy programek pro konverzi gpx do pdb
Neznáte něco jako skrýšotlač, ale aby to listingy keší rozdělilo do jednotlivých souborů? Když jsou všechny dohromady v jednom souboru, tak mi to pocket opera nezobrazí. Chtělo by to něco jako blahé paměti program smartgc.
Já si myslím, že to skrýšotlač umí, listingy keší vloží na jednotlivé html stránky a vytvoří index.
SmartGC neznam , ale GSAK, GeoNet to umi,
oba rozdeli vse do rozumnych kousicku ![]()
/uzivam vystup GSAK v Palmu a pohoda/