Locify a moznost nastaveni pristupu k uziv. datum

Ahoj. Po chvilce zapoleni s certifikaty Thawte se mi podarilo z PC instalovat (jad soubor) Locify. Pred samotnym startem aplikace me to nuti k nastaveni pristupu k cteni a zapisu uzivatelskych dat.
Hledal jsem a na nekolika forech je konstatovano, ze u brandovanych telefonu (mam puvodne T-Mobile) muze byt moznost implicitne nastavit pristup k uzivatelskym datum jako "vzdy povoleno" omezena. Nevedel by nekdo, jak se s timto popasovat, prosim - tedy jak mit moznost nastavit v Nastaveni Aplikaci tuto moznost (v teto chvili mam jen nepovoleno/vzdy se zeptat)?
Podotykam, mam Nokii E52, neboli Symbian S60-5
Diky moc!
B

Zdravím, mám taky E52, ale nebrandovanou a v ní nejaktuálnější firmware a dlouhodobě mi v ní Locify nejede. Tvrdošíjná chybová hláška již při prvotním zpuštění o jakémsi nevalidním html či http aplikaci nadobro pohřbila. Dřive se ale dalo Locify na E52ce horkotěžko rozchodit. Nechci tě nějak od Locify odrazovat. Ať sem raději napíše o zkušenostech s ním více vlastníků Nokie E52.
Já používám k vyhledávání keší Handy Geocaching a naprostá spokojenost.

S Locify mám v podstatě jen špatné zkušenosti, velice rychle jsem se vrátil k HandyGeocachingu.

Ale k tématu - u brandovaných telefonů to opravdu implicitně nastavit nejde, musel bys kompletně reinstalovat firmware a udělat z telefonu non-brand :slight_smile: