Ahoj, měl bych 2 dotazy: A to s Locify, tam mi nějak blbne certifikát, když ho dám uložit, tak se ukáže že už jsem ho uložil, ale přitom se při instalaci ukáže chyba certifikátu. A pak mám ještě dotaz s listingem, když píšu nějakou hororovou povídku , tak jestli musím mít napsáno v listingu na konci, že je to vymyšlený, protože u tohoto typu jsem v každém listingu tadyto upozornění viděl, tak nevím jestli to je povinný, nebo si to owneři píšou z vlastní vůle?
A navíc já bych to prozradil až ve finále, že je to vymyšlený, je to noční keška v lese, tak chci aby to mělo atmosféru B)
- dva dotazy=dvě vlákna do fóra (pro příště)
- nic takového v pravidlech není, povinnost není
Pro příště si to budu pamatovat ;). A s tím Locify si víte rady?
K tomu Locify.I když si stáhneš platný certifikát Thawte,tak aplikace při instalaci zahlási chybu certifikátu a Locify se nenainstaluje.
Taktež se nenainstaluje v připadě že certifikát Thawte dopravíš do funu pomoci obou souboru Locify.jad a Locify.jar
Proč nevím.Nedávno odzkoušeno na chytré Nokii E52 a Samsungu S8000 Jet.
Ano, je to tak. Kromě toho, že Locify neustále hlásí chyby při běhu, ještě k tomu jsou problémy s certifikátem při instalaci. Padání Locify při volbě "nejbližší cache" je podle toho, co je na webu, normální. Je potřeba zkusit službu obnovit, nebo rovnou použít jinou - "hledání cache".
Instalaci jsem po dlouhém trápení vyřešil tak, že do founu jsem poslal přes bluetooth pouze soubor .jar. Přišel mi jako SMS zpráva a při jejím otevření jsem Locify nainstaloval bez problémů s certifikátem. Jenže pak je problém s tím, že pro tuto java aplikaci je potřeba nastavit potřebná oprávnění. No a to normálně nešlo. Nakonec jsem na svůj hacklý telefon použil postup, nalezený na webu a oprávnění pro java aplikace mohu teď nastavit jakákoliv. Takže nakonec Locify funguje.B)