dobrý den… nainstaloval jsem si locify na tel LG GD 510 POP a po najetí na položku GPS se mi objeví hlaška že se stala chyba java.util.nosuchelementexception. Nevíte co s tím? dík
Co s tim? Zapomeň na Locify, je to shit. Jestli potřebuješ lovit keše přes mobil, tak jedině HandyGeocaching. A jestli chceš mapy, tak TrekBuddy. A je vymalováno
Locify sje šíííleně pomalý a pořádně nefunguje…
ok zkoušim TrekBuddy…ale mám problém:nedaří se mi připojit bluetooth…na mým starým telefonu SE W810i to beží v pohode. Když v tom novým mobilu najedu do nastavení tak tam ale nemam možnost bluetooth ve zdroji GPS. nevite nekdo kde je problém? dík
a v HG se mi taky nedaří navázat spojení s bluetooth…
S připojenim nemam problém. Párkrát se mi už stalo, že mi to při pokusu o připojení k BT "zamrzlo" - pomoh jedině restart telefonu. Pokud jsi to zkoušel, tak nevim co s tim. Já mam SE k850i a ozkoušeno i na C902. Máš novou verzi?
V Locify se teď objevila nová záložka Search Caches. Je to obdoba staré verze, ale od jiného člověka. Vše je zatím ještě ve fázi programování, ale již nyní se s tím dá pracovat v terénu. Alespoň u mně vše, zatím, šlape jak má. I logování. Další věci budou ještě přibývat. Vyzkoušejte a dejte vědět. Díky.
Na telefonech od LG Locify nerozchodíš. U LG chybí nějáký "sif8" či něco takového pro plynulý provoz javy a proto tyto programy nejdou rozchodit. Dřív jsem měl LG a řešil s Destilem to samé. Pro bližší informace se obrať na Destila (autora tohoto programu a programu Handy geocaching)
Já si naopak myslím, že ti, co mají data zdarma mohou teď Locify využívat mnohem líp, než kdysi. V poslední době ho používám denně a zcela bez problémů. Fakt mi u HG scházely mapy a v Locify jsem online jedním klikem na googlemaps, tak jak jsem zvyklej u compu. A rychlost je s HG srovnatelná.