LOCK & LOCK krabicky

za kolik nakupujete LOCK & LOCK krabicky? podařilo se mi sehnat kontakt na dodavatele, který mi je nabízí sadu 3 ks( 1l,2l,3,2l za 300,- nebo small 0,4l za 60,-. Musím podotknout že se nejedná o TESCO výrobky, ale české výrobky a sám je již používám na svých keších a drží výborně. Pokud by někdo měl zájem není problém…

Já koupil v Datartu L&L 470ml za 69Kč což mě nezabije a ty když máš 0,4 za 60 a není to L&L tak ta cena je velká.

Tak jsou to tedy české výrobky? Nebo originál L&L? Nebo jsou to originál L&L vyrobené u nás?

Myslím, že na značce a výrobci až tolik nesejde, viděl jsem pěkné korejské a turecké krabičky, důležitý je materiál - polypropylen PP. Ten je houževnatý a odolný, krabičky z PE (polyetylen), které vypadají jako lock´lock a mají je v Kaufáči, vydrží řádově méně zacvaknutí, první packa se nám ulomila ještě před publikací kešky… :frowning:

tedy ty lock-lock krabičky jsou originály vyrobené u nás. jinak v žádném případě nehrozí ulomení paciček jak je to zvykem u tesco lock-lock

Když už je o tom řeč, nevíte kde v Jihlavě by se dala Lock&Lock krabka sehnat?

V poslední době kupuji sadu 5 krabiček odstupňovaných velikostí v balení typu matrjoška v ASKO za 169 Kč. Jsou to ty, které nabízíš? Pokud ne, udej kontakty a odkazy =)

nabízím sadu klasických origo Lock-lock krabiček v sadě 4 ks (0,4l, 1l, 2l, 3,2l) za cenu 330,-. Vyrobeno z vysoce odolných surovin (PP), silikonové těsnění. Pokud má někdo zájem, pište.