Lock Lock v Tescu

Hello, jenom malá informace kdyby někdo sháněl krabičky, tak v Tescu na P10 - Skalce (nevím jestli i jinde) mají 670ml za 29,90Kč. Dnes ráno jich tam měli docela kupu…

Lock&Lock nebo ty Tescové napodobeniny?
Myslím, že B je správně, ne…?

Tak ta tesco napodobenina přežila měsíc půl metru pod vodou a nenateklo do ní. Neodhadl jsem, jak stoupne voda v řece po zamrznutí před jezem. A teď tam mají v akci vše za 30 malý 350, ale s takovým tvarem, že se tam červený logbook vejde. A těsní tak, že i po rozepnutí jde víko těžko sundat. Nebojím se je použít.

Ty prodávali i v kaufu za 15 :slight_smile:
Vyzerají bytelně

Tesco těsní, ale nesmí projít mrazem.
Po několikerém otevření/zavření se ak ulamují "packy".
Však na toto téma je někde tady docela dobrá diskuse.

Tak to taky musím oponovat, mělo to cca 130 logů, než to doslova zamrzlo do ledu. Poslední logující ten led rozbili, vylovili to, a vrátili zpátky do vody. Mrzlo pochopitelně už dřív, než voda stoupla. A když voda opadla, vyzvedl jsem to a čekám na jaro. Divím se, že to neuplavalo.

Raději vyrobte něco z vlastní dílny.

Tesco Havirov je ma taky, plny regal. Ja jsem s nimi spokojen. A v Intersparu v Ostrave-Porube maji original L&L 350ml za 20,-Kč, jeste jich tam vcera bylo dost.

Vsak nebrani prece si samotnou skrys vyrobit a potom do toho nacpat L&L krabicku s logbookem. :wink:

Ahoj, právě jsem objevila Lock Lock krabičky v Datartu v balení 7 ks za 299,-
[color=red]http://www.datart.cz/katalog/null-LOCK-LOCK-HPL836SC-Dozy-na-potraviny-LOCK-sada-7ks-4x350ml-2x800ml-5-5L.html#_ic_bestseller_190913[/color]

v HK je prej v katalogu, ale na krámě je nemaj

V Datart Mladá Boleslav, originál od firmy LocknLock.com.
Jsou skladem. Včera jsem je kupovala.