Ahoj všem,
mám v mobilu koupený Locus Map verzi 3.31.3. Všechno fungovalo skvěle až do nedávné doby, kdy se mi začala objevovat chyba 11105. Stane se to při pokusu o načtení Pocket Querů, Fieldnotesu, nebo při snaze zalogovat Trackable. Objeví se chybová hláška : Jejda ! zS$', code 11105. Nemáte s tím prosím někdo zkušenost ? Prosím o radu, jak Locus opravit. Znovu se mi ho kupovat nechce. Díky moc. Cher.pap
Mám. Předpokládám, že máš Android 4.4. Je to tím, že GS zařízl podporu starších Androidů, takže se na nich ani nepřihlásíš v prohlížeči (prý). Někdy v tomto týdnu by měla vyjít nová verze Locusu, která by to měla vyřešit.
Super, snad se to vyřeší. Díky za odpověď.
Oživím starší vlákno a zeptám se, kde dělám chybu.
Loni jsem v pohodě měla Locus na tabletu, propojený s doplňky, keše z dtb GG nebo PQ, podle situace. Se vším jsem byla naprosto spokojená.
Včera jsem pořídila konečně mobil s Androidem 9 a nainstalovala jako loni, nahrála dtb, cestu k ní. Naviguji se offline za pomoci BRouteru - tady je zřejmě někde chyba na mé straně, Locus mi nadává, že router nemůže najít cílový bod, prosí předefinovat.
A tak se ptám zkušenějších, kde mám chybu? V tabletu mi všechno chodí dál, ale ráda bych zprovoznila navigování i v mobilu. Předem díky za každý nápad.
Dál jsem v Brouteru hledala a pokud dobře čtu a překládám, tak je problém v Androidu vyšším než 6?
Našla jsem doporučení stáhnout ručně opravenou německou verzi. Máte s ní někdo zkušenost. Je tu někdo, kdo ji používá?
Momentálně jsem navigování rozchodila, uvidím, jestli půjde opravdu i off line, až nebudu na wifině.
Naviguje i při vypnuté WiFi, takže snad opraveno stažením německé verze. Riskla jsem to, jsem zvědavá. Pokud by někdo měl podobný problém, najde přímo v Brouteru odkaz.Zajímavé, že na GPlay opraveno není…